Antena 3 este umana.

Antena 3 este umana. Daca mai aveam nevoie de inca un motiv sa cred asta, iata-l: sambata, 1o martie, Antena 3, dedica programele sale lui Mihai Nesu. Pe parcursul zilei vor fi prezentate fragmente din reportajul realizat de echipa emisiunii „In premiera” cu sportivul, la casa acestuia din Utrecht, dar si materiale despre romani aflati in aceasi situatie.

Realizatori Antenei 3 vor purta pe toata durata zilei tricouri inscriptionate cu numele si numarului fostului fotbalsit si tricouri inscriptionate cu numele fundatiei pe care a infintat-o. Aceste tricouri vor fi scoase la licitatie si vor putea fi castigate de orice telespecatator care trimte un sms la 877, numar valabil in retele: Orange, Vodafone si Cosmote, tarif 2 euro fata TVA.

Exista si tricouri puse la dispozitia oamenilor implicati in fenomenul fotbalistic din Romania si care sunt dispusi sa faca donatii in conturile fundatiei Mihai Nesu, deschise la BT: RO33BTRL0050120CH28760XX – cont in lei şi RO74BTRL0050420CH28760XX – cont in euro.

 

 

2 gânduri despre &8222;Antena 3 este umana.&8221;

  1. Frate, când am auzit prima oară de Mihai Neşu şi accidentul lui am rămas şocat. Omul ăsta merită să fie promovat cât mai mult posibil şi poate o să rezolvăm ceva…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s