Si… nu mai vin

Ziua o adusesem la mal cu ochii in tavan. O urma a tatuajului nocturn zacea linistita pe un obraz amortit. Se stergea.  Acum strigatul vanatorilor de viata prindea contur. Se apropia de mine si ma musca. I-am inchis usa in fata pentru un pachet de minute consumabile. Le fumez. Apoi le sting in cofeina debordant de taioasa. Alarma. Un picior aruncat peste noptiera o inunda in tesaturile covorului uscat. Si eu ma baricadez inca de zgomot. Azi port tricoul negru cu numarul 13 imprimat atat de dur incat a palit. Dar este un semn! Doua guri de licoare dementa inainte de usa. Arde. Transpir. Acum sunt gata. In josul buzunarului cheia zambeste. Prima data, dupa un calup de zile, se va rasuci. Nu. Vibreaza corpul si nu stiu unde sa caut. E telefonul. Acum ce-o mai fi! Mi se recomanda scurt drept: Tu. Am gasit armonia interioara, imi sopteste in casa departata de ureche. Trebuie doar sa iei o pauza, si de data asta imi dicteaza, parca aflata la un pupitru suspendat pe un piedestal. Freamat un „dar”. E inutil. Decizia mi-a fost inmanata. Trebuie sa o semnez. Cu zambetul topit, cheia fluiera alarma falsa.

P.S. E un alt stil. Caut sa vad receptivitatea voastra. Astept… Enjoy:)

6 gânduri despre &8222;Si… nu mai vin&8221;

  1. La cele ce ai spus sunt doua taisuri 😮 sansa ce ti-a fost oferita,dar tind mai mult spre o noua iubire…..de tine ,de felul tau de a fi ,pt ca mai intai trebuie sa te iubesti pe tine pentru a pretinde acest sentiment( dar e conturata si o jumatate)…….Am intuit bine?

  2. este un alt stil, am remarcat… 🙂 revin după ce recitesc de câteva ori. la prima impresie e interesantă frazarea… scurtă, ca nişte pocnete.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s