Recunostiinta

Tema de discutie de la „Asta la revista mesei, nene” moderata de Liviu Mihaiu la Radio Guerilla  a fost modalitatea in care ne exprimam recunostiinta! Asta mi se pare esential pentru indivizii angrenati in jocul societatii. De ce nu o facem tot timpul? Sau ce urmarim atunci cand o facem? E clar ca in a exprima multumirea pt diverse acte sau fapte nu trebuie inclusa notiunea de interes! Dar am pus si intrebarea asta fiindca asa observ! Sinceritatea din faptul de a aprecia scade vizibil! Care sunt cauzele pentru care uitam sa spunem un „multumesc” pentru care fiinta umana ar trebui sa arda de fericire, sa iubeasca sa transmita semeniilor cuvinte meritate pentru vorbe, fapte, actiuni verbale sau morale. Cand suntem recunoscatori??? De ce nu suntem cand trebuie???

7 gânduri despre &8222;Recunostiinta&8221;

  1. Societatea ne schimba mult si rau ,pe unii in bine, pe altii din ce in ce in mai rau…..insa trebuie sa-i tinem stransi si cu dintii pe cei ce sunt pe cale de disparitie!

    • crede ma asc la radio si cred ca oamenii nu mai constientizeaza cand vb dsp asta, sunt aerieni, intra in direct la o emisune de dragul de a fi on air, dar nu au nicio treaba cu subiectul:)

  2. mda..de ce uitam..ca e in natura noastra sa o facem..uitam multe lucruri nu numai asta..dar de aceea exista blogurile, cartile si nu numai sa ne aminteasca ;))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s