32 de gânduri despre &8222;Intrebarea zilei&8221;

 1. Nu-i prea simplu de raspuns… dar…
  Pot spune ca sunt ceea ce simt..dar daca eu ma mint?… Pot spune ca sunt ceea ce iubesc…deci pentru ce traiesc? Pot spune ca sunt ceea ce aleg…. Dar tot nu inteleg…Ce am fost…. ce suntem… ce vom fi… De ce noi vom muri?

 2. Eu nu stiu de ce sunt ceea ce sunt, nu stiu nici macar ce sunt pana la urma…dar cred ca nici voi nu stiti. Bine, teoretic suntem oameni, femei, barbati… dar asta ce inseamna? Tratata la modul pur stiintific nu stiu sa raspund la intrebarea asta, literar insa ma descurc. 🙂

 3. pentru că suntem cu toţii rezultatul aceleiaşi reţete pe care creatorul se amuză teribil să o modifice de fiecare dată.
  de ce avem (sau nu) tipare diferite, mai larg sau mai strâmt croite, mai efervescent sau mai molcom desenate? pentru că patul lui procust este o eroare matematică de care ne dezicem mereu.
  în realitate suntem unii, celorlalţi, oglinzi. ni se pare că nu, dar semănăm tare mult.
  🙂

 4. exista o vorba din batrani sau nu (nu stiu) ca timpul ne da raspunsurile la toate intrebarile..si ca fiecare experienta din viata mea, ma aduce mai aproape de ceea ce eu treb sa fiu..si sa stii ca vb de genul asta nu s-au creat in zadar..cuprind in ele, intelepciunea unei evolutii de mii de ani.nu cred ca avem nevoie de raspunsuri filozofice..ci doar sa simtim iubirea in vietile noastre (stiu ca suna asemni unui cliseu..) si atunci..obtinem toate raspunsurile. Priveste lumea cu iubire, inclusiv pe tine, si atunci te vei descoperi pe tine..;)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s