Blogheaza pe Blogatu.ro

In aceste zile Blogatu.ro desfasoara campania: Blogheaza pe Blogatu.ro. Aceasta este o campanie dedicata celor care au nevoie de promovare sau care vor sa spuna ceva interesant pe un alt blog, de unde au mult mai multe sanse sa obtina aprecieri. Detalii despre campanie gasiti in acest articol. Initiativa lui Marius mi se pare utila si demna de apreciat tinand cont de nivelul la care se afla blogul sau, iar acest lucru i l-am si transmis. Tot ce conteaza e sa va placa sa scrieti. Cateodata e important sa iesi cumva in fata, sa spui ce ai de spus cand cineva stii ca te asculta. Asta este sfatul meu pentru cei care au inca indoieli in privinta asta. Eu nu am facut asta la timp si acum deja am state vechi de „nobody”, cu mentiunea ca eu vorbesc despre aspectul general tratat cumva si de obiectul acestui post. De asemenea sunt sigur ca veti gasi oamenii interesanti care fac asta pe blogul lui Marius.  E necesar sa lasati un comentariu la articolul despre care am scris mai sus. Va urez Spor Maxim!

2 gânduri despre &8222;Blogheaza pe Blogatu.ro&8221;

  1. eu nu ştiu dacă vreau să ies în faţă, nu cred că simt nevoia; îmi place ce fac, nu vreau să fiu nici cel mai cel, nici nu mă cred buricul pământului, aşa că poate îmi e bine în postura de „nobody”. totuşi, de apreciat iniţiativa lui Marius.

    • stiu bine asta…crede-ma ! De aceea daca voi scrie la el, voi scrie dsp altcineva, exact in ideea de a nu iesi in fata…daca voi scrie frumos dsp acea persoana, poate lumea va aprecia…dar deocamdata nu m am decis! iti multumesc pt cum gandesti:) serios:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s