37 de gânduri despre &8222;Intrebarea zilei???&8221;

  1. Interesanta poza, este un o dar umbra lui seamana cu cea a unui peste. Din asta am invatat ca atunci cand am o problema, sa inteleg ca este posibil ca ceilalti sa ma vada din cu totul lta perspectiva. Si atunci trec mai usor peste probleme, doar schimband…perspectiva!

  2. Unii se dau batuti, altii trec mai departe …iar in cazul meu, incerc sa nu disper…si incep sa insirui pe o hartie nemultumirile din sufletul meu…

  3. in primul rand aprind un joint subtire si ma amuz… viata e un circ (stii unde imi fac veacu’) o piesa de teatru comic tragica… dar cum m-am lasat de fumat weed nu mi-a mai ramas decat sa-mi pun o singura dorinta, numai atat… intr-o zi sa ma trezesc singurul om pe pamant :))
    frate… serios vorbind cam tot ce ma-nconjoara ma depaseste, ma plictisete…poate ca am ramas eu cu cativa ani in urma… poate d-aia tot incerc sa sparg tiparu asta monoton cu pixu si foaia… pana la urma asta e viata noastra, sunt vremuri grele…PANA MEA FRATE MA DEPASESTE INTREBAREA ASTA…WHAT THE FUCK!!! sunt defect RECUNOSC… solutia mea OCHELARI DE CAL si casti pe urechi!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s