Medicamentele nu sunt bomboane!

TREZITI-VA! Acest este un aspect care de care va depinde viata copiilor vostri, viata voastra, daca va comportati ca niste copii. Pastile luate doar pentru ca asa ati auzit pe la cineva, neavizat total , nu sunt o solutie. Va spun asta si din ceea ce am trait pe propria piele. Sunt aproape imun la tot felul de calmante si antibotice fiindca m-am indopat prea mult cu ele in anii nu foarte indepartati, iar acum trebuie sa maresc numarul considerabil daca vreau sa ma ajute cu ceva. Voi SA NU FACETI ASA! Duceti-va si faceti controale, se merita! Stiu, costa! Dar pretul se justifica in timp. Si la fel de important: NU MAI FOLOSITI PASTILE PENTRU ALTE DURERI DECAT CELE PENTRU CARE AU FOST CREATE! Este foarte daunator organismului, iar in timp se va vedea si asta. Grija mare! Multumesc celor care participa la aceasta campanie aparuta la Blogatu: http://blogatu.ro/2012/04/medicamentele-nu-sunt-bomboane-campanie-sociala-pe-bloguri-impotriva-automedicatiei.html#comments si desfasurata in colaborare cu: http://www.blogawards.ro/http://cferseta.wordpress.com/http://www.arpim.ro/medicamentelenusuntbomboane( locul unde puteti afla mai multe despre campanie)

“Un studiu efectuat in luna martie a anului 2012 ne spune ca mai mult de jumatate dintre parintii intervievati au administrat medicamente copiilor fara a merge in prealabil la un consult medical si fara a constientiza pe deplin riscurile la care ii supun pe cei mici.

Nu administrati medicamente copiilor fara a merge la un consult medical – acesta este mesajul nostru, la care va puteti gandi de fiecare data cand cel mic se imbolnaveste.”

Multumesc:)

26 de gânduri despre &8222;Medicamentele nu sunt bomboane!&8221;

 1. de acord cu tine, imi place articolul tau! Ideal ar fi, ca macar 10% din cei ce citesc bloguri, sa nu se mai duca intins la farmacie ptr orice durere!

 2. Sunt absolut de acord cu tine, Radu. Cand medicamentele sunt luate ca, am auzit ca cineva s-a vindecat luandu-le, inseamna ca esti o persoana iresponsabil pentru sanatatea ta, oricine ar fi el sau ea. O seara frumoasa iti doresc, Radu! 🙂

 3. ….Chiar asa este… medicamentele luate in timp destul de des nu-si vor mai face efectul…si mai mult vor incepe sa distruga organismul… cred ca singurul medicament care nu provoaca dependenta si-si va face si efectul este :increderea in sine, optimismul !

 4. Hello Ratzone, Thanks for visiting and unfortunately, the translation from Romania to English does not want to work so, your posts are at this time a mystery to me. Abundant blessings and peace to ya anyway! 🙂

  • sure sure…
   in this post I ve spoken about pills who are taken as candies and their effect is cancelled. I use to take many pills and now their effect on my is nule. 🙂

   • I see. It’s good you don’t take too many pills now and I have heard of the body getting immune to medications.
    Thanks for coming back and letting me know.
    I’m not sure why the translation thing doesn’t work. *sigh* Have a great day! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s