Let’s do it Romania!

Campania aceasta se va desfasura maine. Este Ziua de Curatenie Nationala. Pentru cine vrea sa se inscrie o poate face aici: http://app.letsdoitromania.ro/user-register.jsf#_blank,  iar aici aveti lista cu punctele de inregistrare: https://sites.google.com/a/letsdoitromania.ro/puncte-inregistrare-2012/. Este laudabila. Deja este recunoscut entuziasmul multora pentru campanie. Pare ca se schimba si la noi lucrurile, pare ca ceva se misca, si mai importanta decat asta, pare ca ceva se indreapta spre bine. Binele ar fi, daca s-ar eradica prostia, sau mai bine spus: PROSTIA! Ar trebui facuta pentru asta cate o zi pe luna. Pana atunci 12 mai- Ziua de Curatenie Nationala! Salve!

4 gânduri despre &8222;Let’s do it Romania!&8221;

  1. asta o să fac și eu mâine și nu mi-e jenă sau rușine că o să strâng gunoaie .. eu sunt de părere că frumosul trebuie întreținut , de natură trebuie să ai grijă dacă vrei să fie sănătoasă și frumoasă ..

  2. Anul acesta, din fericire, nu s-a mai facut mare tamtam. 🙂
    Eu as prefera ca oamenii sa faca toate astea zilnic, nu doar o zi din an, o zi in care multi dintre ei isi fac aparatia la campanie doar de dragul de a fi considerati oameni de calitate. Acestia sunt ipocriti! Azi strang gunoaiele si in restul zilelor din an arunca mucuri de tigara pe jos, hartii etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s