10 gânduri despre &8222;Intrebare (de seara) : Ce ar fi viata fara greseli???&8221;

  1. Hmmm… buna intrebare. Greselile cred ca alcatuiesc partea interesanta a vietii, care ne scoate din plictis si din cotidian. De fapt ce sunt greselile? Exista greseli la nivel general si greseli la nivel personal;in primul rand unele greseli pot fi gandite ca si iesiri din tipar, cu caracter pozitiv. De exemplu cum s-a inventat cozonacul… din greseala cineva a scapat esenta de vanilie in aluat si a iesit painea dulce(sau ceva de genul). In al doilea rand greselile ne ajuta sa iesim din zona de confort care ne tine departe de viata sociala, sentimentala, conjugala, profesionala etc., ne ajuta sa realizam ca suntem pe drumul gresit si ca trebuie sa schimbam ceva, desigur, ar mai fi multe de discutat. In al treilea rand, au si caracter negativ atunci cand sunt repetate si nu se ia nicio masura pentru ameliorarea situatiei.
    Viata fara greseli? O lume monotona(chiar strict descrescatoare 🙂 ), plictisitoare, fara pofta de viata, asa mi-o imaginez eu.

  2. viata fara greseli ? hmm ar fi o utopie caci nu ar putea fi ceva real. greselile sunt parte viata din ele invatam sa ne facem viata mai buna sau ..nu. viata fara greseala nu poate exista asa cum binele nu poate fi fara rau sau lumina fara intuneric. 😀

  3. Consider ca greselile fac parte din viata si cel mai rau doare ca uneori e prea tarziu sa le repari… Si mai cred ca numai dupa ce ai de suferit , iti dai seama ca de fapt ceea ce ai facut a fost o greseala…

  4. Cred ca ceva mult prea perfectionist si prin urmare mult prea plictisitor. Atata timp cat greselile sunt mici si putem invata din ele e ok. Sunt un fel de ”sare si piper” pentru viata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s