Liga I, Europa League, Champions League

E vremea pentru sport! Asta seara au jucat CFR si Vaslui. Una a avut noroc si jucatori, alta nici una nici alta. Cfr a prins momente frumoase realizate de jucatori care cunosc cate ceva din amestecul asta de sport, care pe alocuri pare unul asa contaminat. Vasluiul cica investeste, dar de fapt cumpara ce refuza altii, fara pretentii asa mari, si se considera cumva nedreptatita de rezultatul final. Trebuie doar sa se considere o echipa norocoasa pentru rezultatul din tur. Remarc doar atat: cand iti permiti sa nu-l folosesti prea mult pe Sow, inseamna ca nu consideri adversarul de vreo calitate. Si aici Fener nu s-a inselat. Gata cu ei. Maine urmam noi. Se face atata valva cand jucam cu o echipa care nu conteaza in acest sport, sau nu conteaza cu adevarat. Se presupune ca trebuie sa facem vreo mica minune. Nimic mai fals. Trebuie doar sa jucam. Apropo de jucat fotbal recomand vizonarea partidelor celor de la Pandurii. Ma uitam pe statistici si am vazut ca echipa asta este prezenta in orice top, fie ca vorbim de posesie, suturi la poarta, actiuni de joc,  driblinguri, goluri marcate sau primite. Jucatorii lor mereu pleaca si deci ei raman slabiti. Dar parca, cu fiecare pierdere, devin mai stransi in jurul aceluiasi obiectiv: mingea. Si ei chiar stiu sa o pretuiasca. Cinste lor. Nu vorbesc decat acolo unde trebuie. Abia astept ca in jocurile cu echipele cotate ca „importante”, arbitrul sa nu mai „greseaca”. Daca ar fi pe bune, nu ma indoiesc de pleiada de faze care aduc a arta pe care as vedea-o in compania oricarei echipe „cu pretentii” de la noi. Sa nu vina la Steaua, atat zic, desi sunt STELIST!

7 gânduri despre &8222;Liga I, Europa League, Champions League&8221;

  1. Mda, era de asteptat. S-a dus definitiv si credibilitatea lui Porumboiu odata cu plecarea lui Wesley.

    Pandurii joaca, normal, pentru ca au acolo pe cineva care are treaba cu antrenoratul de fotbal. Ma bucur ca a reusit sa-l invie pe Radut.

    • e vorba de o libertate controlata, daca pot spune asa, pe care le-o da grig. Daca oamenii astia ar avea un varf de careu care sa nu rateze si sa fie cat de cat competitiv, un kapetanos mai mic, ar fi problema rezolvata. Vad ca incearca deseori cu maxim ca nr 9 fals mutat exact dp modelul messi…pe undeva la nivel fff redus se aseamana stilul si d aia zic ca faza cu aripa mutata varf fals care oricum se comporta ca un mijlocas s-ar putea sa iasa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s