Pauza de la cafea

De cand m-am mutat in alta parte, numarul de cafele pe care il savuram in fiecare zi se tot micsora. Ajunsesem la 1-2. Dar asta fiindca colegii mei sunt iubitori de cola. Si iubesc patimas. Asa ca m-am alaturat modului lor de a iubi. Asta pana acum doua saptamani cand am luat-o iarasi pe cafea. Nu stiu de unde sau cum mi-a revenit „setea” pentru aceasta licoare. It just happened. Azi insa am simtit ca nu mai pot bea ceasca de cafea. Mai aveam cam jumatate si am simtit ca nu mai pot sa beau. Am aruncat-o. Corpul meu a cerut o pauza de la cafea. Mi se pare de-a dreptul iesit din comun pentru mine. O sa incerc sa imi explic aceasta reactie.

26 de gânduri despre &8222;Pauza de la cafea&8221;

  1. Ca un fost cafegiu (aprox. 4 linguriţe de ness cu vârf pe zi) pot să-ţi spun că e nasol să-ţi dai seama că nu mai poţi să bei cafea. Eu am avut o insomnie teribilă într-o noapte. Combinată cu transpiraţii (de la căldura de afară şi din casă), o senzaţie de râs isteric şi agitaţie generală, pot să spun că m-am speriat îngrozitor şi acum mai beau câte o cafea fără cofeină cam o dată la 4-5 zile… Gustul ar trebui să conteze, nu efectul, pentru că după un timp nu te mai ajută deloc. Încearcă şi tu fără cofeină… poate îţi place la fel de mult! Baftă!

  2. uauuuu.. tocmai ce am gasit aici in pagina fotografia mea..foto de promovare a blogului.. in iulie am postat-o..in septembrie ai preluat-o.. cine esti/ era corect macar sa indici un link..
    si unde mai spui ca se promoveaza campania ce nu agreeaza plagiatul..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s