9 gânduri despre &8222;daca te pierzi…&8221;

  1. Dacă nu mai e nimic de făcut, înseamnă că nu mai aparţii nimănui şi eşti mai singur ca niciodată. Ca să nu îi superi pe cei care contează, te prefaci că mai ai câte ceva important de făcut, că aparţii lor, celor care contează şi te scoţi din funcţiune doar cât ţine de un somn bun, odihnitor.

  2. Dumnezeule! Mereu este ceva de făcut. Opreşte-te. Închide ochii. Res-pi-ră profund din plexul solar. Roagă-te cu rugăciunea cea mai simplă: „Doamne Iisuse Christoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul.” Dacă simţi nevoie să plângi, plânge. Ascultă muzica ta preferată, o să te liniştească. Ieşi în parc şi uită-te la un fir de iarbă. Prin câte a trecut el să fie şi să fie ignorat!… Şi totuşi, Este!
    Te rog. Ieşi din colţul ăla. Te rog. Eşti un suflet. Contezi enorm. Nici nu-ţi imaginezi cât eşti de important pentru echilibrul lumii.

  3. Recunosc cuvintele de mai sus, starea…. in mine 🙂
    Vineri dimineata am avut un soi de revelatie, de fapt un om al bisericii s-a uitat la mine in ochi si mi-a spus ca eu, eu sunt iubita, eu sunt cineva, eu ptr El contez si sa nu uit niciodata ca sunt cineva important si ca dragostea e de partea mea.
    Instant mi-au dat lacrimile. Nu ma asteptam sa primesc dintr-o data asemenea dar, m-a coplesit, daca vei dori, iti spun mai multe….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s