geneza la 11 vs geneza la 23

geneza la 11 m-a marcat teribil. un omulet negricios, pe alocuri rasfat, dar simplu si CURAT aducea geneza intr-o revista a judetului alaturi de oameni MARI. versuri care respirau aratau ca geneza poate inunda clipa daca prezentul e autorul actiunii anterioare. bineinteles, cuvintele erau altele. dar erau curate. era un fel de: „rad in sine cand amintiri imi vin in minte”  Geneza la 23 este atat de complicata…oricum nu cred ca este la singular. fiecare fragment are geneza sa. de aici discutia atinge puncte sensibile. nu aici, nu acum. am gasit, insa, o fraza scurta si concisa care sa caracterizeze geneza la 23. suna asa: geneza este calea spre autodistrugere. va rog comentati. multumesc anticipat

Anunțuri

9 gânduri despre &8222;geneza la 11 vs geneza la 23&8221;

  1. Amintirile mereu vor ramane in sufletul nostru… sunt clipe frumoase, de neuitat… iar prezentul, nu trebuie sa fie calea spre autodistrugere… e complicat, dar trebuie sa trecem peste toate…nu ?

  2. In Facerea capitolul 11/6,7 ni se spune ca oamenii vorbeau o singura limba si erau de un neam . Impreuna au hotarat sa faca un turn cu varful pana la cer si astfel sa-si faca faima . Iata cum omul decazut deja ,se afunda din ce in ce mai mult ,egoul se dezvolta ..Dumnezeu vede si spune: Haide sa ne pogoram si sa amestecam limbile lor ca sa nu se mai inteleaga unul cu altul Iata una dintre multele interventii. S-a incercat salvarea omului de el insusi de mai multe ori si a culminat cu sacrificiul suprem [Iisus rastignit pe cruce ] .Si mai avem o promisiune facuta de Mantuitor -„Voi reveni” . O tema vasta . Da ,Biblia este cartea care ne arata clar cum ne autodistrugem .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s