gandurile „te sinucid”…

gandurile sunt cuvinte care te musca. tot ceea ce poti face este sa speri ca inca nu pot ajunge pana la os. si sa ramai cu asta, pentru ca speranta moare ultima, dar moare sigur. intr-o secunda iti finalul de atatea ori. nici nu stii daca te gandesti ca e un gand care ramane permanent intiparit sau te gandesti daca fuge cu aceeasi intensitate cu care ti se inregistreaza. moartea lenta se scade dintr-o moartea usoara… ce ramane „intre” e efectul pe care il produce „titulul”

p.s. degeaba citesti mii de carti, vezi mii de filme, daca nu treci totul prin propriile filtre…

12 gânduri despre &8222;gandurile „te sinucid”…&8221;

  1. Da e adevarat in mare parte. Inteleg ce simti si ce ai vrut sa zici, dar totusi ai un mod cam pesimist de a vedea lucrurile. Si te inteleg, probabil suferi profund. Ai descris foarte frumos ce simt si eu intr-o oarecare masura prin „nici nu stii daca te gandesti ca e un gand care ramane permanent intiparit sau te gandesti daca fuge cu aceeasi intensitate cu care ti se inregistreaza” ce nu iti da pace?

    • in principal, existenta mea care este mai mult o urma, nici macar nu stiu daca sunt sau nu, daca acum meritam sau nu modul in care mi se deruleaza fiinta…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s