„ascult radio guerrilla pentru ca ma obliga celelalte posturi”

foarte buna ideea de a realiza aceste spoturi. foarte bune si unele dintre ele. cel din titlu ii apartine lui Bogdan Ionut Pastaca (Ombladon). este cea mai buna forma de a pozitiona radio guerrilla pe piata, de a raspunde de ce merita guerrilla ascultat. si ascultat in continuare. aici avem o problema. desi radio guerrilla nu este pentru un ratat ca mine, pentru ca ei se adreseaza unui public mintos implicat in activitati de comunicare, de expunere sociala a situatiilor cotidiene, un public lipsit de greutatile cotidiene, si care are timp sa reactioneze la produsul lor. mai simplu: corporatistul fatarnic. fiindca adevarul se spune in gluma, un jingle difuzat de guerrilla spune asa: guerrilla logout, cu o clasa peste clasa muncitoare”. pe langa acest public, mai suntem si noi, ceilalti, ratacitii, probabil din nevoia de a nu mai avea nevoie.

in luna ianuarie a acestui an, Realitatea Media SA, a incercat sa schimbe denumirea a 21 de statii radio guerrilla in statii Realitatea Fm, transformandu-le astfel in statii cu profil informativ. cererea fusese depusa in decembrie 2012 iar in ianuarie 2013 a fost respinsa de CNA pentru ca acestia au realizat ca nu e vorba de o schimbare de denumire, ci de o schimbare de licenta in ceea ce priveste grila de programe. Realitatea Media era in insolventa la acea data. Manevra inteligenta, zic. respinsa in unanimitate de CNA.

in data de 19 septembrie CNA a decis sa retraga toate licentele audiovizuale ale Guerrilla, al caror proprietar era Realitatea Media, alflata in insolventa. deci cineva care nu isi mai plateste datoriile catre furnizori sau parteneri si catre stat, entitate greu de definit in zilele noastre. nu comentam deci. Deciza CNA a fost luata in baza art. 56 din legea audiovizualului si a articolului 57, alineatul 1, lit, c si d, tot din legea av. Adica cedarea licentelor se poate face numai cu acordul CNA, cu asumarea de catre noul proprietar a obligatiilor ce rezulta din aceasta tranzactie, care tranzactie se poate face numai in cazul in care se prezinta dovada exacta ca in momentul desfasurarii ei nu exista restante financiare de orice fel, atat in ceea ce il priveste pe vanzator cat si in ceea ce il priveste pe cumparator. 7 voturi pentru si 3 impotriva au dus la acesta decizie. pe 16 septembrie, Realitatea Media, anuntase ca scoate la licitatie, prin Hm Expert IPURL,  licentele radio guerrilla, fapt anuntat o zi mai tarziu de CNA ca fiind ilegal. CNA a precizat atunci ca licentele vor fi retrase daca se va licita pentru ele. Desi anunturile au fost retrase de Realitatea Media, Consiliul tot a retras licentele Radio Guerrilla.

Radio e o treaba frumoasa. prea frumoasa ca sa mearga la noi. pentru cei care nu au treaba cu tv-ul, cu celelalte posturi de radio, sau cu prostia. nu e vina oamenilor de acolo. cateodata parca prea multa societate civila. in condittile in care problema asta era veche. omul de radio liviu mihaiu e un DA. directorul de radio guerrilla, liviu mihaiu, nu prea stiu ce sa zic acum. oricum vor recastiga licentele, sau macar o parte din ele, alea 4 pe care nu au vrut initial sa le transforme in Realitatea Fm, deci in unde manipulatorii. Se asteapta interventia voastra aiciguerrilla

 

Reclame

10 gânduri despre &8222;„ascult radio guerrilla pentru ca ma obliga celelalte posturi”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s