lumea asta are nevoie de un doctor

atat de sigur sunt de asta incat imi vine sa o spun mereu: lumea asta are nevoie de un doctor. de unul foarte bun chiar. atatea mastii, atata duplicitarism. oamenii sunt duali, ba chiar mai mult de atat. lumea aasta e un robinet deschis de infectie. atatea bolii si atat de putini doctori. normalitatea de la noi trebuie tratata intr-un spital de nebuni. e un hotel imens de nebuni. nu platesc nimic. ceilalti sunt ingrijitorii lor, morti pe paine. cred cu tarie ca n-o sa mai pun nicio poezie/proza aici. singura data cand mai fac asta, sper sa fie legata de anuntul celui de al doilea volum. pace:)

12 gânduri despre &8222;lumea asta are nevoie de un doctor&8221;

 1. Si in continuare nu facem nimic. Cred ca doar noi suntem de vina! Ne-am obisnuit sa asteptam dupa altii sa faca ceva …si in loc sa faca mai bine … e din ce in ce mai rau. Asteptam Volumul.

  • nu facem unii pt ca nu avem cum, nu avem mijloace de niciun fel. nu exista mai bine. volumul da… dupa ce se vor roti suficente zile ca sa-mi mai dau seama de cateva lucruri.
   ms de implicare

  • in ceea ce ma priveste primul e ars demult. e scrum. si da, eu sunt dezamagit de asta. URIASA dezamagire. sa trecem peste. singura chestie care pot sa o fac e sa il scot pe al doilea, dar nu stiu cand. candva. ce scriu e la fel ca pr volum: e scrum. ieri a fost evenimentul acela cu poezia la metrou. a aparut peste tot. o uriasa minciuna. o reclama de doi lei, o bataie de joc la adresa poeziei. a fost facut pentru asta si un clip in care personaje cunoscute, un fel de personaje care aduc a seriozitate, a munca de calitate, moisescu, esca, despot, dar si altii care au vorbit despre asta. mi se pare dezgustator. au folosit imaginea lor pentru o minciuna, d fapt vrand sa promoveze o mare minciuna, aceea ca poezia exista in forma pura si ca asta nu are legatura cu fenomenul abject de comercializare. o masca de doi lei. nu mai comentez ca sparg tastele degeaba…

   • Ratzone, promite-mi că nu voi căuta degeaba blogul tău, că voi găsi mereu acolo ceva scris de tine. Știi că nu mi-am închis EU blogul pentru a nu renunța la cei ca tine, nu?

   • esti propria ta oglinda dinanite sa-ti spun eu.daca te-ai intrebat asta, deja te recunosti si nu ai nevoie decat de oglinda ta sa vezi asta. oricum cuvintele tale sunt foarte patrunzatoare…

 2. să nu te pună… sfântul… să renunți la ceea ce faci (cu poezia/proza) pe blogul ăsta, că nu știu ce îți fac! 🙂
  dacă există acolo, afară, numai jeguri de oameni, care nu procesează nici 0,01% din adevărata valoare a lucrurilor, nu înseamnă că TU trebuie să renunți. noi, ăștia, cu creiere modelate de extratereștri, avem propria noastră lume și ne simțim bine în ea. ne înțelegem unii pe alții, sau încercăm să o facem, din cauză că suntem atât de diferiți, și reușim să conviețuim și să apreciem ceea ce face cel de lângă noi.
  dacă lumea e un mare căcat și noi suntem în centru, protejați de o bulă fragilă de săpun, uitați și neînțeleși, dar blamați și criticați la tot pasul de turma de vite care nu-s capabile să gândească, asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm. căci tot ceea ce facem, facem pentru noi și pentru ființele ce iau naștere în interiorul bulei.
  și mereu, dar mereu, oricâtă spălare de creiere ar exista în univers, se va găsi sau se vor găsi persoane care să te aprecieze. să nu uiți asta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s