Sublim final

E foarte greu sa pari simplu. E foarte greu sa stii sa pari placut. Nici n-o sa va retin prea mult. Nu stiu daca cineva imi da atentie, dar eu tocesc taste mai precis ca un fierar ce-si lustruieste hrana de zi cu zi. Nu stiu sa construiesc modele la cerere, stiu doar sa construiesc modele din instinct, din amintirea unui viitor prea indepartat sau a unui pasiv apropiat de final, un trecator stradal cotidian. Cand ma apuc sa scriu, nu stiu ce fac iar creierul scoate idei penibile sau decente, dar ele se invart atat de repede, isi schimba hainele si se schimba intre ele… Nu vedeti ca totul e o roata???

4 gânduri despre &8222;Sublim final&8221;

  1. Nu cred ca este necesar sa pari placut…in ceea ce-i priveste pe altii daca rezoneaza cu tine bine daca nu, nu.Sa nu uitam ca structura noastra este diferita de la individ la individ.Este bine sa iti placa tie compania ta-haina pe care o imbraci zilnic.Un simplu gand…

  2. Atât timp cât te dedai gândurilor, trăirilor și le înghiți hulpav în lumea ta, restul e doar un scenariu ce nu e demn de propria-ți scenă. A fi propriul regizor, stăpân și absolut, ținând strâns de visele, idealurile și sufletul mereu drept e un curaj demonic. Dar cine treabă are?, spunea cineva așa că la naiba cu toate(scuză-mi exprimarea)și să fim noi și atât. Numai bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s