Nu mai pot cu smiley si astia ca el

Nu mai pot cu Smiley. Alo tara fara directie, cu oamenii tai mai mici decat zero barat. pe astia ii cresti, pe astia ii ai, cu astia te nenorocesti. muzica de doi lei e subiectul aici. cum ma sa fie atat de lipsita de orice si atat de promovata? daca asta e muzica, eu sunt complet sanatos la cap, catre toti care numiti asta muzica si mai ales catre cei care o faceti: va urasc sincer si as vrea sa dispareti pe vecie, sa dispareti fix din clipa asta, va urasc ma, va urasc sincer!

Nu mai pot cu Smiley. În bucatarie, e setat un post de asta, mereu trebuie sa injur inainte sa mananc, nu mai pot cu voi, fireste ca de fiecare data il opresc. concert auzi la el? asta umple o sala in trei zile, polivalenta, sau cine stie ce, cu cateva luni inainte. si sunteti multi, ma. multi, atat de multi incat ati corupt lumea. nici nu mai sunt sigur ca mesajele subliminale din piesele voastre sunt o inventie proasta. tin minte ca asta se lauda cu cat a stans el in 2013, ceva de genul 1 milion si jumatate de euro din „muzica” NOI NU STIM CUM ARATA BANII ASTIA NICI IN POZE!!!

Nu mai pot cu Smiley. Voi toti i-ati dat banii astia, nu i-a luat el de undeva, l-ati ascultat, l-ati cumparat,l-ati promovat, si acum voi nu mai aveti si el are din ce in ce mai mult. ascult si apreciez sincer singura muzica pentru mine: hip hop!!! cativa reprezentanti de aici s-au mutat la HA HA HA! as zice si eu ha ha ha, dar parca nu e amuzant. daca n-as fi sarac, as cumpara albumele din underground, nu doua sau trei, ci toate… ce difuzati, e prostitutie muzicala, n-are niciun sens, nici nu se vrea, nici nu trebuie, toti o ascultati, sunteti peste tot, va URASC SINCER!!!

Anunțuri

4 gânduri despre &8222;Nu mai pot cu smiley si astia ca el&8221;

  1. Te susțin…
    La hip-hop nu mă pricep, în schimb îți las prima mea melodie rock, de care m-am îndrăgostit teribil…și e singurul lucru din viața mea care nu m-a trădat, are același efect și după ațâția ani 🙂

  2. Este! Asa e, cum spui! Pentru bani, ce nu face omul, nu ? iar pentru ca e artist, zice-se, e acceptat… Ei bine, ne lipsesc principiile si coloana vertebrala, asta si pentru ca cei ce ne conduc sunt la fel. Si, de la cap de impute pestele, nu ?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s