Scenarist cu gust

Delaco ne vrea regizori. Si, zau, ca trebuie sa nu lasam asta sa treaca pe langa noi. Prima proba de la SuperBlog 2014 ne cere pe covorul rosu.

Am pregatit un scenariu pentru dumneavoastra si l-am ilustrat (cum am putut si cum ultimele doua ore de dedicate probei m-au lasat sa o fac) cu un clip care nu e mare lucru, dar e al meu si asta e bine. E chiar bine.

Cadru general: Un amestec de doar cateva ingrediente. Dar ce ingrediente!!! Natural,  provenit din laptele ce iti asigura necesarul de substante nutritive in fiecare zi, cascavalul Delaco este pe acscena frigorifica din spatele cortinei fiecarei gospodarii, decisa sa aiba o alimentatie sanatoasa si naturala. Povestea copilariei in fiecare familie unde se anunta un spectacol pe toata durata zilei.

https://www.youtube.com/watch?v=_3vfs6a_nJc&feature=youtu.be

Secventa 1: Cascavalul joaca rolul principal, rostogolindu-se in farfurii ,ajunge sa se topeasca si sa-si stapaneasca emotiile pe buzele membrilor familiei, facandu-i pe acestia puternici si fericiti, dar pentru a-i bucura in fiecare moment al zilei, cascavalul are nevoie de odihna, iar spatiul destinat  este impartit alaturi de ceilalti actori.

Secventa 2: Dupa fiecare spectacol, cu totii se strang in jurul lui si-l felicita pentru reusita si buna satisfactie ce le-o aduce, mai ales copiiilor.

Secventa 3: Rosiile plang de fericire, cu totii formeaza o incantare, el nu are culoare dar cei din jurul lui il coloreaza cu zambete; optimismul il primeste de la patrunjelul proaspat, pregatit parca pentru a-l incuraja de fiecare data cand se trage cortina.

Secventa 4: E in mijlocul atentiei si familia simte placerea pura de a lua masa in familie.

O noua zi, o noua aparitie,biletele s-au vandut, spectatorii isi ocupa locurile, luminile sunt inca aprinse, cascavalul Delaco apare pe scena in privirile pofticioase care il cer cu insistenta si maine…

Clipul din acest articol este destinat cititorilor blogului. Pace in inimile voastre 🙂

Reclame

4 gânduri despre &8222;Scenarist cu gust&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s