Avantaj la tehnologie

Stiu ca astazi existenta se raporteaza direct la tehnologia de care dispunem sau nu. Astazi totul se bazeaza pe tehnologie, de orice tip ar fi ea, si nu e cazul sa incercam sa ascundem asta. Asa ca mereu trebuie sa avem cele mai noi modele de calculatoare, de laptopuri, de telefoane, sau oricare alt dispozitiv care ne va conecta mai usor cu cei din jur sau va contribui la functia de divertisment sau functia ludica a vietii noastre. Problema este ca de fiecare data, parca din ce in ce mai mult de la un timp incoace, ne lovim de lipsa sau insuficenta banilor. Cum sa faci atunci sa iti iei un calculator sau un alt dispozitiv daca nu iti ajung banii si nu ai incredre sa cumperi de pe multitudinea de site-uri pe care se vand aceste produse?!

Am aflat de curand de un site care ofera o gama diversificata de produse resigilate iar preturile sunt deosebit de atractive, chiar si in cazul in care nu ai nevoie imediata de respectivul produs, dar el este produs de o companie renumita pentru calitatea ireprosabila a produselor sale, produs pe care ar fi mult mai greu sa-l poti achizitiona la pretul normal.

Eu merg pe varianta asta pentru ca  economisesc multi bani iar asta e o mare calitate in zilele noastre, produsele ofera un termen de garantie intre unu si cinci ani, calitatea lor, aspect care ne intereseaza in mod extraordinar, nu este afectata deloc. Deci eu o privesc ca pe singura solutie pentru a-mi schimba calculatorul, iar pentru asta, am gasit aici produse refurbished (resigilate) la un pret foarte mic, un pret pe masura buzunarului meu.

De ce se resigileaza calculatoarele? Poate ca la inceput asta ii sperie pe multi dar va spun ca nu este nimic de speriat. Calculatoarele refurbished sunt produse al caror ambalaj se poate sa fi fost deteriorat in timpul transportului sau al caror ambalaj are mici probleme ce tin de estetica acestuia. Calculatoarele care au avut un defect minor, trimise inapoi la producator si testate din nou, se numesc acum produse resigilate, iar asta chiar ca nu are nimic care ar putea sa sperie pe cineva. Inca ceva care nu are de ce a sperie pe cineva este faptul ca produsele refurbished sunt produsele care au fost expuse la diferite targuri si expozitii iar apoi sunt testate si resigilate. Calculatoarele resigilate se poate sa fi fost desfacute in prealabil sau sa fi avut vreo zgarietura pe suprafata carcasei, caz in care nu a trebuit sa fie nimic inlocuit, dar toate produsele sunt testate pentru un plus de siguranta. Calculatoarele mai pot primi aceasta eticheta pentru ca au fost returnate de cumparatori, dintr-un motiv sau altul, iar acestea merg din nou la producator unde sunt verificate, dupa care sunt resigilate si vandute sun aceasta denumire.

In concluzie, calculatoarele, ca si orice produs care primeste eticheta de refurbished, sunt produse verificate in parte de producator, testate, au garantie foarte mare si respecta aceleasi specificatii ca si produsul de baza, iar daca au mai fost verificate si testate inca o data, inseamna ca riscul ca acestea sa cedeze este mult mai mic, si pentru ca suntem la „mic”, mic este si pretul pe care acestea il au. Pentru mine, si stiu ca si pentru voi, este o solutie, poate chiar singura, excelenta.

2 gânduri despre &8222;Avantaj la tehnologie&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s