La brat cu filele de carte

Vreti sa stiti cine sunteti si nu aveti idee de unde sa incepeti? Daca va intreb cine sunteti, stiti? Dar daca descoperiti un personaj, va puteti regasi in el? Eu spun ca trebuie sa invatam din nou sa ne descoperim.

Fiecare poveste, roman, poem, are o poveste si povestea aceea va poate ajuta cu siguranta.  Stiu, cateodata realitatea nu ne lasa sa ne transpunem in file de poveste, dar la dracu cu ea. E rece si strica tot ca un musafir nepoftit. Il dau afara incepand de acum.

Vreau sa ma debaresez, sa uit de geamul cenusiu din mintea, de drumurile fara directie. Vreau sa fiu un personaj. Asa ca va rog sa incercati sa fiti un personaj dintr-o poveste. Sigur va ajuta mult.  Asta e solutia mea pentru a scapa cu viata din viata. Sa ne inseram intr-un personaj. Va recomand Editura All, care pare un personaj de roman in mintea mea. Si el are propria viata departe de viata din roman. Asta e sensul pe care il gasesc cititului. Si, ca sa fiu mai explicit in privinta locului unde se ascunde in timp ce se contureaza personajul de care va spun, va las propun spre lectura personaje asemanatoare. Bucurati-va de ele cand vedeti ca nu va mai recunoasteti. Testat, placut, garantat.

Toate personajele pleaca de la carte si formeaza relatii cu altele secundare precum carte pentru copii, carte de aventuri. Toate puse cap la cap formeaza un personaj care s-ar putea sa va descrie perfect. Si atunci cine sunteti daca nu va cunoastesti „clona” ? Iar ca sa stiti de ce v-am spus de editura ALL, va aduc ca intaritor faptul ca aici se afla „Soseaua Catelul 42”, roman care si-a gasit atatea personajele in el sau era vorba despre faptul ca insusi romanul era un personaj al societatii noastre si, implicit, al multora dintre noi. Va las sa va dati seama  in timp ce scriu ultima informatie rezumata de faptul ca acest personaj este pentru Superblog!

2 gânduri despre &8222;La brat cu filele de carte&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s