Preventiv

Singurul viitor garantat e cel pe care ni-l garantam singuri. Aveti grija de viitorul vostru ca de singurul lucru existent cu adevarat. Aveti grija de el doar daca constientizati ce impact pot avea bolile asupra dezvoltarea omului, asupra functiilor sale, asupra gandirii sale, asupra integrarii in societate, pentru ca trebuie sa recunostem ca societatea noastra nu este deloc toleranta cu cei care sufera. Iar pe langa faptul ca sufera, societatea ridica la rang de arta si indiferenta, o suferinta, pe alocuri, mai acida decat orice boala.

Si, ca sa fiti in afara oricarui pericol, trebuie sa stiti, daca nu stiati deja, de recoltare de celule stern la nastere, operatiune care se realizeaza intr-un timp scurt si care ajuta la tratarea numeroaselor leziuni cerebrale, care produc panica doar prin simpla mentionare a lor intr-un context legat de un suflet nevinovat, sau la tratarea paraliziei cerebrale, afectiune care inspaimanta la fel de mult si parca cu un o intensitate mereu in crestere parintii din lumea intreaga si, implicit, pe cei din Romania, iar in acest caz exista in Cluj, Centrul Medical Coord Center la care are peste 70.000 de parinti au optat pentru  procesarea de celule stern, realizand totodata faptul ca riscul nu trebuie sa fie o optiune pentru bebelusii lor. Cazurile care au fost mediatizate de-a lungul timpului inca reprezinta pentru intreaga planeta un motiv de ingrijorare. Ca sa nu vorbesc fara dovezi, aici exista locul care va poate proteja viitorul: http://www.cordcenter.ro/procesare-celule-stem.html pentru ca viitorul nostru sunt de fapt generatiile care vin. Tot ce avem de facut este sa facem tot ce este omeneste posibil pentru a-i feri de orice pericol, iar acest lucru nu se poate exprima decat in mod direct, fiindca eu nu cred ca putem sa facem povesti pentru viitorul nostru cand lucrul de care discutam este cel mai serios din toate cate exista.

Acest articol este pentru Superblog!

Reclame

2 gânduri despre &8222;Preventiv&8221;

  1. Vă invităm să vizualizați prima platformă de donatii online in scop caritabil din Romania cu recompense pentru donator. Fiecare persoana care doneaza online direct de pe http://www.salveazaoinima.ro Donatorul va primi pe e-mail voucherul care il va intrebuinta pentru a obtine reduceri pe magazinele partenere platformei. În primul rand doresc sa mentionez ca platforma realizeaza in mod automat: timpul campaniei, nr. donatori, persoane care au donat si suma realizata din donatii online. Prin acest lucru dorim sa oferim transparenta totala pentru:donator, cauza si companiile partenere si nu in ultimul rand pentru fiecare vizitator care intra pe site.
    Vin cu rugamintea daca doriti sa puneti un banner (de aici preluati bannerele http://salveazaoinima.ro/promoveaza-ne/) sau link in blogroll de pe blogul d-voastra.Astept un raspuns din partea d-voastra pe adresa de e-mail:salveazaoinima@gmail.com.
    Va multumim!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s