Saracie

Va mai spun de sistem si de beneficiile nesimtite pe care le au cei din interior? Sau despre proiecte si licitatii corecte. Sau despre cinstitii oameni ascunsi care deplapideaza milioane de euro si nu sunt mentionati, daramite cercetati?!

Nu, nu despre ei, despre chinul si suferinta celor multi, despre neajunsurilor, despre certurile dure dintre ei cand nu au sanse pt maine, si nu, nu mainele generic, mainele real, cel de maine. Ce facem maine??? Ca e al dracu de scump sa mori si nu-ti poti permite si deja ai tai se bazeaza pe tine si tu te uiti in ochii lor si dupa o vreme nu te mai poti uita si te apuci sa plangi si nici macar nu te mai poti ascunde si plangi si mai tare cand ei vin si iti spun ca totul va fi bine. Nu exista bine, nu exista bucrie, doar bucurie de moment, nu exista pozitiv, doar ciori care zboara si se crede ca se mananca, nu exista sanse egale, exista doar neputinta si oameni care nu sunt lasi. Astazi nu merit sa traiesc. Va jur 😦

Reclame

13 gânduri despre &8222;Saracie&8221;

  1. stiu ca suna ciudat, uneori trebuie sa traiesti intr-o bula de ignoranta ca altfel ajungem cu totii sa ne macinam asa cum te-ai manifestat acum.
    Bafta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s