Cum ma zu tv?

ALO, ALO, ALO! Draga romanie te-ai dus dracu de tot. Cum ma zu tv? Adica nu era si asa destul, nu-l aveati destul pe „artistul care conteaza in romania” si acum ii facurati si televiziune. M-a nenorocit treaba asta. Ma, dar pe ce bani? De unde una de un leu? A, stiu, stiu, din banii nostri si pentru ca vreti sa ne prostiti si mai mult. Rusine sa va fie celor care ne omorati in bataia voastra de joc. N-aveau, domnule, „artistii” unde sa mai mimeze. Cum nea’ Dane, ca parca intrai la puscarie?! Acum te apuci sa mai faci un teanc de bani. Ba, aia nu e muzica, si asta nu e tara, alea sunt niste cuvinte, mereu aceleasi, cu sublimimale la gramada, si nu, nu bat campii, sunt informatii pe net. Acum meschinaria asta o ridicati la rang de ce? La rang de prostie umana pura. Ma intreb daca mai are rost sa vorbesc despre asta?! Cum ma zu tv? Ca strig de nebun prin casa de o ora. Aoleu…

Si eu care vroiam sa scriu despre seo si cum il cautati pe net si cum toti il vanati ca sa va faca blogurile de la page rank 1 la page rank 5 peste noapte si mai ales fara sa generati continut propriu. Un blog e bun e orginal, cand nu are continut copiat pentru ca asta se verifica foarte usor dar nu mai pot cu zu, cum ma zu tv?!

14 gânduri despre &8222;Cum ma zu tv?&8221;

  1. Subscriu! Daca tot veni vorba de seo, articolele luate prin reblog sunt vazute ca un continut copiat si pierzi in ochii supervizerului google?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s