Un fel de scrisoare deschisa catre Ponta si ai lui…

Victor Viorel pe numele lui de Pont(a) nu ma aude. Stiu ca nu ma aude pentru ca el calca pe oameni la propriu si are casti in urechi cu indicatiile din regie. In regie stiti voi cine se afla. Poate tatal sau din politica, poate un Petrom sau o alta firma-imperiu. Cred ca o sa ma auda doar ai lui, ma vor gasi intr-o jumatate de ora ca la asta se pricep si imi vor lua drepturile.

Ah, stati, ca noi, oamenii de rand, nu avem niciun drept, doar sa platim mereu taxe si impozite care se umfla mai abitir ca raurile prin care Victor Viorel n-a putut sa-si ude mandria de demnitar, adica de un ala platit din bani publici pe care ii joaca el in contractele firmelor-imperii dupa voia si pofta ce-a poftit sau dupa datoriile pe care le mai are de achitat si pe care le va mai avea de achitat mult  timp de aici incolo corporatiilor care i-au finantat diferite campanii, atat ale lui cat si ale partidului.

In primul rand voi nu sunteti oameni. Cum poti, ma, sa apari pe afis alaturi de sintagma aia? La dracu cu tot pr-ul si marketing-ul. E vorba de vieti omenesti. Stiu ca multi ti-au spus asta dar ma intreb daca te poti uita vreodata in oglinda. Am zis ca datorita voua in primul rand renunt la Tv dar tot dau de voi si de marlaniile voastre pe Internet.

De ce nu ne ucideti odata pe toti sa nu va mai vedem niciodata?! Daca voi n-o sa plecati, macar asa plecam noi. Nu mai pot scrie aici ce am de spus, m-am enervat prea tare. O seara opusa starii mele va doresc si toate cele bune 😦

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s