1 mai (ne)muncit ca altu, armata, Basescu sustine Partidul Miscarea Populara

1 mai – o iluzie facatoare de mici, prostie si manipulare teribila, s-a desfasurat ieri parca pe facebook, devenit intre timp un martor omniprezent al tuturor celor facute si nefacute, spuse si nespuse.

De 1 mai a sarbatorit cine ar fi sarbatorit si fara aceasta patetica data. Cei mari raman mari in timp ce, cei mici devin tot mai mici. Cei care au muncit, n-au avut alta varianta decat sa se odihneasca. Munca e munca, nu vorbesc de frecatul de menta, pr, marketing, analistii lu’ peste prajit s.a.m.d. Cine munceste e considerat prost, sarac, taran, incult. AAA, vreau sa va uitati atent si atenti la cum se uita toti la cei care muncesc pe strada, cat dispret, cata bataie de joc, cata ura. Toti au familii acasa si de asta fac ce fac. Daca n-ar avea, sigur isi luam viata demult. Sa va uitati, va rog mult.

Armata. Circula pe minunatul si neobositul Internet stirea ca Romania ar putea avea nesansa unui razboi si ca tinerii intre 20-35 de ani trebuie sa aiba nu-stiu-ce permis sau hartie. Neimportant. NUU. Aceasta tara trebuie aparata de cei care o fura la drumul mare, adica ne fura pe noi, ca tara nu e o entitate, o cladire sau un stalp, e o natiune formata din oameni care cotizeaza enorm pentru… nimic, da, ati ghicit. Legea care spune faza cu hartia necesara, unf el de noaptea mintii moderna, e veche si acum, din ratiunii pe care nu le stapanesc, este data la inaintare si propusa in programul de viata semnat autoritar Basescu Traian. Nu, dragilor, nu sunt cu Antena 3, e adevarul sau ati uitat ca toti ati votat impotriva lui.

Basescu pozeaza fara rusine in Partidul Miscarea Populara, o chestie, ca nu stiu cum sa-i spun, incerta, ilegala, fatarnica, dar care, ce sa vezi, poate aduna, adica fura, voturi. Cred ca poza pe care o voi atasa nu mai are nevoie de titlu de prezentare. E tara lui, a dovedit-o si celor care nu credeau in nimic. Aici  gasiti mai multe, eu nu pot sa trec peste ura din suflet pentru a mai scrie ceva, dar va rog sa comentati cum vi se pare. Cineva zicea ca prin faza asta tocmai a urinat pe noi. Deci, ce credeti?!

Reclame

2 gânduri despre &8222;1 mai (ne)muncit ca altu, armata, Basescu sustine Partidul Miscarea Populara&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s