Sprijin pentru proiectele europene

Toate proiectele care se desfasoara in Romania in acest moment, fie ca sunt personale sau proiecte de ordin public, au legatura directa sau indirecta cu finantarea europeana si asta e un lucru absolut normal in conditiile in care suntem un stat membru al Uniunii Europene cu drepturi depline, dar mai ales un stat din Uniunea Europeana care plateste in fiecare trimestru miliarde de euro ca parte din acordul intre cele doua entitati.

E absolut normal sa beneficiem de fonduri doar ca marea problema este in faptul ca nu stim cum sa le obtinem si din pacate nici nu apelam la cei care sunt in masura sa ne ajute cu sfaturi si consultanta pentru a beneficia de drepturile pentru care platim. Tot ceea ce ar trebui sa facem si nu facem este sa cerem consultanta pentru fonduri europene

Vorbesc din punctul meu de vedere pentru ca am incercat sa acumulez cunostinte care sa imi permita sa accesez fonduri europene prin diferite masuri puse la dispozitia asociatiilor familiale sau a societatiilor comerciale. Este adevarat ca orice serviciu de calitate are un pret. Poate si de asta prea multe proiecte nu trec de comisia de examinare a proiectelor depuse la primariile si organizatiile locale de care apartin cetatenii ce vor sa porneasca o afacere legitima cu resurse de la Uniunea Europeana, resurse de care e just sa beneficieze odata ce proiectul lor e declarat eligibil de catre comisie si are stabilit numarul de transe in care beneficiarului i se vor livra banii respectivi. Desigur ca banii nu se iau chiar atat de usor si chiar daca se iau, beneficiarul va fi verificat de foarte multe ori pentru a se vedea exact cum sunt cheltuiti banii si daca proiectul va fi sustinut in continuare sau va fi intrerupt.

Am spus mai sus ca orice servicu de calitate are un pret si cred ca asta spune foarte multe daca reflectam putin. Consultanta privind accesarea fondurilor europene este esentiala in procesul inceperii unei afacerii sau a dezvoltarii ei, in cazul in care este deja deschisa si este la stadiul in care are nevoie sa fie in acord cu normele europene de functionare a intreprinderilor. De asemenea, acest servicu poate stabili daca proiectul noastru are sau nu o baza legitima pe care sa se desfasoare.

As mai adauga si ca semnatura unei institutii specializate pe proiectul dumneavoastra poate ajuta la trecerea acestuia la comisia de examinare, iar asta e tot ceea ce avem nevoie. In speranta ca v-am facut sa va ganditi putin inainte de a demara un proiect de accesare a fondurilor europene, va mai precizez ca implicarea dumneavoastra in cadrul unei camere de comert si industrie conteaza mult in eficentizarea procesului de organizare a activitatii pe care o desfasurati sau pe care doriti sa o desfasurati. Cu bine 🙂

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Sprijin pentru proiectele europene&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s