Jocul rezultatelor

Jocul rezultatelor este despre oameni care se schimba cu voia lor pentru a fi altcineva. Vorbim de lucruri mari aici nu de chestii simple si nici de oameni mici ce fac chestii simple. Poti fi in fata fara sa faci nimic daca ceilalti joaca si nu castiga (e ca la fotbal daca vreti, ca in LaLiga unde trei echipe se lupta pentru un trofeu, se lupta pentru a se bucura de nereusita celorlalti)

Ce inseamna sa castigi?

Iata o intrebare foarte buna care poate avea ca raspuns in situatii nenumarate faptul ca nu trebuie sa faci nimic, doar sa astepti, asteptarea e o arta, e o arta de a colora timpul, caci el are culori dar noi nu ridicam capul din pamant, nu ridicam capul pentru ca ne grabim sa castigam fara sa stim ce, cu cine suntem angrenati in competitie, idee care a fost si va ramane mereu un fals autentic pentru ca singura competitie este cea cu noi. Deci ce castigam?

Cum iti dai seama ca vei castiga?

Multe persoane (care isi merita soarta, inuman de tampite, desi au beneficiat de tot suportul din lume pentru a avea alt scop, alta mentalitate si, ca o consecinta pe cale naturala, alta finalitate a parcursului lor) raporteaza asta la castigul material. Asta e primul semn ca n-ai castigat daca nu stii pentru ce o faci. Eu stiu de ce o fac. Un singur lucru am in minte si pentru asta merita sa te gandesti de zece ori inainte de a o face.

Iti dai seama ca ai castigat cand lucrurile pe care le faci merita cu adevarat. In ce masura e asta sau poate fi un joc al rezultatelor?!

Reclame

2 gânduri despre &8222;Jocul rezultatelor&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s