Breacking News: CNA s-a autosesizat in cazul: „Hei, haleluia”

Dupa ce Mircea Badea, in cadrul emisiunii de la postul cu trei antene, a analizat din punct de vedere deontologic noua placere a romanilor prin structura: „Cum ma 5.ooo.ooo de vizualizari. Ba, voi intelegeti ce spun eu aici”, CNA s-a autosesizat si a decis intr-o intalnire de urgenta ca aceasta creatie absolut SENZATIONALA sa fie declarata, tot de urgenta, imnul national al elevului de bacalaureat 2014.

Aceasta informatie de ultima ora vine in urma zvonurilor care au circulat ieri pe internet conform carora anumite persoane din interiorul CNA intentionau sa propuna ca piesa sa fie scoasa din playlist-urile radio-urilor comerciale dupa ce primisera amenintari serioase de la I.N.M.H pe motiv ca melodia induce o stare de panica generala in randul populatiei (vezi structura: era cald, acum e frig, 30 de grade, 0-0 grade).

Intre timp, au aparut multe mesaje de incurajare si de sustinere pentru cei doi muziceni, iar multi dintre cei care au comentat decizia au spus ca a venit intr-un moment cum nu se putea mai bine pentru ca, odata cu apropierea rusiilor, „hei, haleluia”, e refrenul care se aude din ce in ce mai des in capul romanilor.

Aceasta postare este un pamflet si trebuie tratata ca atare. Cu bine

 

Reclame

8 gânduri despre &8222;Breacking News: CNA s-a autosesizat in cazul: „Hei, haleluia”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s