Culoare din material de seara

Intre aceste doua lumi e foarte greu sa stii cand treci de linia care le desparte caci e o linie foarte subtire dintr-un material numit pasiune care se plimba pe trup si il cuminteste. Nu se aseaza niciodata intr-un loc stabil, doar se plimba, mangaie si indulceste, ofera senzatia de confort, asculta, tace si ofera protectie ca un invelis nocturn pentru oamenii de ploaie care nu-si gasesc locul intre atatea spatii goale.

In momentele in care linia pare ca si-a pierdut din intensitate, pasiunea isi coloreaza forma si intra in trupul uman prin rochii de seara care lasa cuvintele in spate, lasa multimea sa se piarda in cuvinte si sa-si piarda glasul printre degete, totul are o forma de seara din linii fine si placere stabilite pe post de arta.  Nu e nimic la voia intamplarii, orice suflare poate recunoaste asta sau poate spune cat de incitant pare decorul culorii de seara printre pahare de gust ales si priviri de cristal. Acesta este efectul de calm pe care pasiunea de viata il aduce in fiecare seara, in fiecare familie, la fiecare eveniment al acesteia, la fiecare seara in doi, unde aerul se tese ca un material de culoarea vantului si cu un rafinament opus fortei sale.

Chiar daca timpul pare ca se opreste sa admire cromatismul de seara, nu ne lasa sa vedem asta, e prea protector cu sinele sau, iar cand realizam, fara sa ezitam, ne dam seama ce culoare va purta eleganta si ce pasiunea va forma din iubirea ei cu timpul. In situatiile in care eleganta apare in cadrul acesta poarta rochii de ocazie speciala pentru toate simturile si toate sufletele ratacite sub acelasi acoperis dar care au uitat sa-si mai vorbeasca. De fapt toti trebuie doar sa priveasca. De ce sa pateze eleganta in rochie de stare completa cand ar putea doar sa las serul pasiunii sa-si faca datoria. Apoi totul ramane un tablou de culori care nu mai are nevoie decat de noi. Am nevoie cateodata sa traiesc prin tacerea mea!

 

2 gânduri despre &8222;Culoare din material de seara&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s