Ce nu isi gasesc femeile niciodata?

Pe langa faptul ca nu isi gasesc locul,  ca nu isi gasesc acel ceva care sa le faca unice sa nu isi gasesc barbatul potrivit pana la o varsta cand zic ca nu se mai merita, femeile nu isi gasesc niciodata pantofii. E lege. Aceasta lege apare permanent in rubrica de la monitorul oficial destinata femeilor aflate intr-o continua cautare. Nu cauta ele PREA PUTINE lucruri dar pe cele pe care le cauta, nu se incurca in asta/cu asta, trezesc tot orasul, suna toate numerele de la toata magzinele, intreaba toate prietenele si toate versiosarele de gradul trei. Isi cauta pantofi dama si e lege, nimeni nu mai scoate un sunet, nu mai calca stramb, nu mai are timp sa-si spuna problemele. Reamintesc ca e panica.

E un mod de a sublinia importanta lor in cadrul unui eveniment la care atenteaza. Nu stiu cat de mult conteaza ei cu adevarat si care este diferenta exacta intre modele dar stiu ca atunci cand o femeie isi cauta pantofi cel mai bine e sa te dai din calea ei, sa te iei cu ale tale si sa taci. Tocmai se discuta in capul ei o chestiune paote mai importanta ca cea legata de viata si de moarte. In ultimii ani a devenit si mai greu pentru o femeie sa-si gaseasca pantofi. De ce? Simplu. Ca sunt mereu mai multe magazine, deci mai multe modele de pantofi, fiecare pantof trebuie atins, probat, scos la plimbare si abia apoi cumparat. A cumapara un pantof e cea mai simpla si rapida dintre toate actiunile la care este supus.Problema sta in decizie. „Oare pe care sa ii iau?” Fiecare pereche are ceva special si se pliaza pe o ocazie de interes maxim, sau stati, ca si ocazile sunt greu de diferentiat cand vorbim de femei si de modul lor de a face alegeri. Stiu ca ar prefera sa nu fie nevoite sa aleaga doar o singura pereche de fiecare data cand se duc sa isi potriveasca o ocazie de a iesi in lume cu tapla piciorului, doar ca singurul factor care le opreste este bugetul, fiindca, ca toate celelalte lucruri bune si frumoase, o pereche de pantofi costa foarte mult. In cazul multor femei ele costa si altceva. Costa timp si timpul are o valoare inestimabila. Necesita si o stare de calm total si o buna intelegere. Oare din cate magazine de pantofi sau ateliere in care se lucreaza manual pantofii pot pleca femeile inainte sa stie care e modul preferat. Iar in alt magazin il prefera pe altul care este identitc. Stiu, logica e logica.

Doua lucruri am de adaugat la ceea ce am scris. Primul este ca nu pot sa inteleg cum cineva poate merge pe tocuri. Doar cand ma uit la pozitia piciorului, imi vine sa nu mai ma uit. Iar ultimul lucru este acela ca sunt de acord cu atelierele in care pantofii se lucreaza manual iar clientul poate vedea intreg procesul de creatie. Mi se pare ca devine cumva partas la propriul model de pantofi, devine sigur pe ceea ce vrea si mai ales de ce vrea.

Cu BINE 🙂

Anunțuri

7 gânduri despre &8222;Ce nu isi gasesc femeile niciodata?&8221;

  1. Nu ma dau in vant dupa pantofi, ca sa ma exprim asa…Poate asta nu ma face suficient de „femeie”, insa nu sunt ipocrita, am si eu 3 perechi de pantofi cu toc, ii pot doar la ocazii, poate nici statura nu ma incurajeaza prea mult sa port pantofi cu toc…ajung uneori undeva la 1 95 (cu cei de 20 de cm) si ma deranjeaza…sunt om nu girafa 😀

  2. Intru în fibrilații doar când intru într-un magazin și nu găsesc o pereche de pantofi fără sclip(ul)ici, zorzoane și fundițe. În rest, nu mă stresez în privința lor.
    Iar referitor la tocuri, am aceeași părere ca tine. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s