Cand te grabesti, drumul e mereu mai lung…

Am pus titlul acesta cand e tarziu in noapte si tarziu pentru a spune ca e tarziu. N-am mai scris parca de o viata si am gasit spatiul de noapte deschis ca sa bag in mine cateva randuri cu speranta ca la voi se vor vedea clar si fara sa fie nevoie de traduceri. Am scris putine articole in ultima vreme si foarte putine articole de tip advertorial, asta pentru ca stiu ceva persoane care nu sunt de acord cu asta, dar intre timp parca au ramas mai putine.

Nu pot decat sa ma bucur ca oamenii ma inteleg, ma simt si parca pentru o secunda nu mai pare asa (de) tarziu. Dar clipa de obicei nu asteapta sa inchizi fraza ca dispare undeva. Tine de restul textului daca o vei gasi pana la sfarsit sau nu. Intre timp ceva oameni s-au mai adaugat la cei care urmaresc pe aici. Cum sa nu ai motive de a scrie pe un tarziu cu creta albastra ca abia acum incepe partea cand inveti ca tarziul se spala daca te apuci devreme si daca alegi solutia corespunzatoare.

Pentru ca se apropie o ora de cand dimineata si-a intors umarul se pune si un noroc in cazul solutiei pe care multi o cautam. Drumul incepe si se termina la fel si cautarea este la ambele capete iar eu vad ca tot nu incetez in a folosi metafore desi niciodata nu intentionez asta. Acum pun degetele intr-un sertar care sa speram ca se va deschide maine

4 gânduri despre &8222;Cand te grabesti, drumul e mereu mai lung…&8221;

  1. ”tarziul se spala daca te apuci devreme si daca alegi solutia corespunzatoare” Să nu aştepţi confirmări ale talentului tău de la alţii. Cuvintele de mai sus îţi răspund singure. O zi faină să ai şi…scoate degetele din sertar şi tastează ceva, orice. Merită.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s