De ce va nisati blogurile?

Am o zi de cand am pus titlul asta si n-am scris postarea, dar timpul nu-mi lipsește, e blând cu mine. Deci de ce vă nișați blogurile? Că nu văd să ajute asta la ceva, ba mai mult vă limitează numarul de subiecte, și implicit pe voi. Sau cumva Google devine automat mai prieten cu blogul nișat bine decât cu blogul generalist pentru ca nu îl vede ca fiind îndreptățit să dețină informația relevantă pentru domeniul respectiv. Dar ce faceți cand scrieți despre altceva? Nu cumva Google nu vă recunoaște pe strada lui. Și atunci dacă e așa merită să procedați în acest mod cu un blog pentru că în ultima vreme au apărut multe bloguri care își caută publicul pentru ca publicul cu siguranță nu le caută pe ele. Și parcă multe apar să susțină un domeniu cand piața e plină de specialiști fara patalama la mână dar gata oricând să se bată cu pumnii-n piept ca ei pot și că ei știu. Mai trebuie să-și facă și loc pentru a avea un loc de pe care să spună ceva, vorbesc doar de bloggeri sau de bloggingul care contează cu adevărat, deci nu de noi. E doar așa o chestie de discutat înainte ca blogurile să devină și mai multe.

De ce vă aduceți profesia și în acest mediu? Nu are destul loc sau fără ea nu prea sunt subiecte si alte părerii nu există. Sau cunoasteți atât de multe doar dintr-un domeniu și tot ceea ce știti e atât de important încât trebuie să apară neapărat și pe blog pentru ca mai mult nu vă permite statura sau statusul. Oricum aici pot spune orice pentru ca puțini vor vedea și mai puțini vor înțelege textul așa cum trebuie, dar mai mulți se vor lua de mine că am stat să înțeleg de ce Google nu e prieten cu mine și de ce e prieten cu mulți alți despre care nu pot spune că au vreo tactică specială de a compune pe blogul alb sau poate nu știu eu unde să mă uit.

Rubrica de seară. E primul articol cu diacritice. Poate păstrez asta, sau poate ajută și eu încă nu știam. În ultima vreme prea mulți îi atacă pe cei care scriu advertoriale. Fiecare o face asa cum poate dar nu înțeleg de unde atâta ura. Fiecare are un motiv sau mai multe, doar că mi se pare că se dau verdicte prea grave. Pace în inimile dumneavoastră!!!

Reclame

12 gânduri despre &8222;De ce va nisati blogurile?&8221;

  1. Hmmm.. e ceva nu ştiu, ciudat. Pe de o parte, da – eu personal prefer diversitatea, blogul e un loc de evadare din cotidian nu un loc unde să vorbeşti tot despre muncă (bine, unii vorbesc despre o pasiune), la un moment dat devine plictisitor, iar pe de alta are şi Pishky dreptatea ei oarecum

    • cam da. dar a te pricepe la ceva nu e totuna cu pasiunea. pasiunea e libera, nu tine de pricepre, e de necontrolat si uite asa o gramada de insi inadeaza spatiul cu aceleasi lucruri. iar apoi spun ca eu a un blog de caini si nu scriu orice dar sunt specialist si ar trebui sa fiu mai bine platit ca tine care nu te pricepi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s