Fotbalul consuma tot timpul si nu ofera nimic

A dracu inventie si asta. Al dracu joc. A dracu bataie de joc si cu asta. Uitati-va la toti cum ne fac prosti in fata, ne tintuiesc in fata unei cutii si ne leaga invzibil. Doar ne spun ca suntem liberi si noi vrem tot mai legati, cu fiecare faza, repriza, meci, sezon, s.a.m.d. Ce ai cu noi de ne prostesti atat in fata? Nu se intampla nimic dupa ce s-a terminat un meci, doar iti dai seama ca s-au dus doua ore, de fapt, ca i-ai data fara sa te bata la cap doua ore din viata ta din timpul tau dar mai ales din banii tai unei cutii de tot rahatul care apoi rade la tine in hohote pentru cat esti de fraier. Si are toata dreptatea.

Nu se intampla nimic, nu esti mai bun, mai rau, mai castigat, mai destept, mai informat, nu. Esti doar cu o senzatie ca stii ceva. Dar ce stii? ASTA e doar pentru cei care au nevoie de analize sportive, de documentare seriosa, dar cum stiti sau cum ati vazut si recent, nici documentarea sportiva nu mai e ca inainte. In domeniul asta e o superficialitate de neimaginat. Ingrozitor de multi superficiali traiesc in sport si mai ales in fotbal care vorbesc despre arhitectura oraseleor, despre brazi si alti pomi cand trebuie sa vorbeasca despre fotbal. Iar acum se comit erori strigatoare la cer. De ce? Nu se mai informeaza. Deloc.

Ideea e asa: eu sunt un prost ca-mi consum timpul pe lucruri fara o valoare reala, sunt non-evenimente, non-informatii, nu schimba nimic pentru ca nu planuiesc s-o faca. In schimb, ne schimba pe noi, consuma si nu ofera nimic, ne iau ani din viata de pomana si suntem prea orgoliosi sau prea prosti ca sa admitem asta clar si raspicat. Acest sport privit la o cutie cu sticla e un talk-show „politic”, oricat ai privi, un an , zece ani, o suta de ani, nu se schimba nimic, nu se intampla nimic, Ei primesc niste bani, noi le dam timp si bani si ei rad de noi pe bune pentru ca nu intelegem cum ne pacalesc de fiecare data cu aceeasi metoda. Deci de ce nu vedem cum se rade de noi? Si un rand dintr-un articol daca am fi citit in aceste doua ore am fi  fost mai castigati. Sau daca ne-am fi imaginat povesti la gura sobei pe intuneric in aceste doua ore, am fi fost  si mai castigati. Dar noi ce facem? Noi stim asta si facem fix ceea ce nu trebuie. Consumul de turma la rang de arta functioneaza ireprosabil, mai pe scurt, functioneaza malefic si distrugator pentru noi. Vizionare placuta!!!

Reclame

2 gânduri despre &8222;Fotbalul consuma tot timpul si nu ofera nimic&8221;

    • a produs steaua la bani si va produce la fiecare meci (in special de cand s a inventat national arena) care stea nu are bani sa ia pe nimeni niciodata. s-a castigat doar pt ca ceilalti sunt foarte slabi si ei au fost buni fizic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s