„Atata timp cat mai traiesc, tre’ sa evoluez, altfel am trait degeaba un spectacol pervers”

Titlul este o secventa de la Samurai care inseamna, practic, tot ceea ce am de spus eu. Ai timp, nu-ti bate joc de el, nu-l rispi pe lucruri care nu merita, care nu exsita, care nu (te) influenteaza deloc, altfel iti va parea rau tot timpul de apoi in care nu vei mai putea face nimic. Lasa lucrurile care nu conteaza sa nu conteze, treci pasiv, aprinde dorinta doar pentru cele ce au o influenta decisiva in cine vrrei sa devii. Invata cum sa te construiesti, uita de ura, te trage inapoi, stiu ce vorbesc este de la mine din experienta, nu crede in altceva decat in fiinta ta si in iubirea curata. In iubirea curata intra increderea si respectul, cumva un fel de derivate ale acesteia, care iti vor da masura valorii tale imediate sau pe plan lung si foarte lung. Invata de la cei care nu au invatat la timp sa fie cine au vrut sa fie si acum platesc pentru asta. Nu consuma timpul cu aceiasi oameni care (se) vorbesc intre ei despre aceleasi lucruri care nu conteaza in exact aceeasi ordine. O sa regreti asta iar daca ai citit pe aici crede-ma ca mi-au trebuit multi ani sa ajung aici. Nu te lasa condus, oamenii chiar sunt egali, doar ca incearca si cu disperarea noastra au reusit sa creeze impresia ca ei conteaza si noi nu contam. Descopera cine esti, ce esti, si din ce esti facut inainte sa descopere altii si sa nu-ti mai dea voie vreodata sa o faci. Descopera ce te face fericit, descopera-ti viata, nu doar cuvantul care o denumeste, lasa acel lucru sau acea persoana sa te „ucida” si vei avea exact viata pe care ti-o doresti. Ai grija sa n-ai griji si nu uita sa nu uiti, ambele de la Omul Gnom. Pace in inimile dumneavoastra.

4 gânduri despre &8222;„Atata timp cat mai traiesc, tre’ sa evoluez, altfel am trait degeaba un spectacol pervers”&8221;

  1. Băiete, sunt atât de sictirită, încât ultimul lucru pe care-l poți aștepta de la mine e să fiu bună. Dacă vrei să mă înjuri, înjură-mă mai pe seară, să nu fiu de față.
    Dacă vrei să evoluezi, pune virgule. Și separă textul în paragrafe. Nu știu care sunt criteriile alea după care se ajunge în vârful listelor de bloguri citite, dar eu zic că un pic de coerență prin punctuație și format, te propulsează de-a binelea.
    Altminteri, sunt de acord cu tine.

    • criteriile alea chiar tin de seo si nu le banuim noi si nici nimeni nu le va spune vreodata. ele nu vizeaza si n-au vizat continutul. cum sa injur? de ce sa injur? pentru ca ai dreptate trebuie sa-ti multumesc, nu sa (te) injur. O sa-l sparg in paragrafe dar era doar o idee. Virgulele, saracele semne nefolosite

Lasă un comentariu