Halep si Germania, idei diferite, dar nu chiar…

Bine v-am găsit. Aici este țara lu papură Vodă, în care lumea se miră pentru gesturile firești de parcă a coborât Dracul pe pământ. Este prostia atât de mare, depașeste orice caricatura de film sf pe care o înfățișează cu fast anul în curs. Dacă știm unde suntem, să-i dăm drumul, nu, nu la sângele lor din corpurile cele infecte puse în scaune cam cât costă viața mea, ci la amănuntul din paragraful care  urmează.

S. Halep a câștigat la București turneul nou inventat, poate pentru ea, poate pentru politic, care si-a meritat huiduielile cu vârf și îndesat, si din ce în ce mai mulți neștiutori care au putere de manipulare a maselor (vezi ideea de crasă prostie de mai sus) spun că tenisul este un sport care trebuie respectat și că timpul dedicat lui este un câștig.

Atenție! Orice timp dedicat privitului de sport nu este justificat. Aceste sporturi au avut un singur scop de când au fost create și până acum: sa prosteasca poporul. Și își joacă acest rol absolut magistral. Tenisul este poate și mai nociv decat fotbalul pentru ca îți bagă în cap ideea că faci parte dintr-o comunitate selectă care are rațiune și gândește corect fenomenele acestea pline de mizerie, de bani și de trucaje. AU fost create să ne țină ocupați, aș fi spus mintea ocupată, dar am înțeles demult ca noi nu gândim, daca am face-o, ar dispărea interesul pentru aceste non-activități. Eu nu mai pot cu ele. Nu mai pot cu mândria asta al carui motiv pur și simplu nu-l înțeleg. De ce să fiu mândru de o activitate a unei românce care e plătita pentru asta și tot ce face, face pentru conturile ei, cum fac toți, si fotbaliști la fel, de ce să fie ei legende, când nu au făcut altceva nimic decât să căștige niște bani în cel mai ușor mod cu putință. Să nu vă aud cu idei precum: dar tu de ce nu joci tenis sau fotbal fiindcă e clar că nu ați înțeles o iotă.

Eu mă urăsc de fiecare dată cand fotbalul îmi ia două ore din viață și nu-mi dă nicio informație. Tot ceea ce credeți că știți despre aceste non-activități făcute de persoane care își bat joc de noi, pentru că opt milioane vechi, care sunt de fapt 600 de roni și zeci de mii de euro. Dar noi cei mulți îi plătim. De fiecare dată când un specimen de această factură ordinar implementată în memoria colectiva încasează milioanele de euro, sa rețineți că din banii noștri o face. Nimeni altcineva în afara gloatei proaste nu va finanța aceste mașinarii perfecte de manipulare. Daca vreodată veți înțelege cu adevărat ce îndrugă acest prost aici cu speranța mica, dar existentă și progresivă, că poate vreodată cineva va scrie: de acord, bă! Încă conștientizez și câtă vreme am rațiune nu mă voi lăsa mințit de infecta mașinărie. Dacă după asta mergeți să deschideți televizorul, vă spun că mai bine nu ati fi intrat deloc să citiți aici, pentru că el este singurul drog care spune că drogurile nu-s bune dar promoveză fotbalul și tenisul (în altă  parte alt fotbal și baschet). Cum e posibil să avem lumină și sa nu fim în stare să vedem nimic?!

4 gânduri despre &8222;Halep si Germania, idei diferite, dar nu chiar…&8221;

  1. Sa stii ca ma gandeam, acum ca mi s-a facut damblaua si au castigat nemtii astia WM-ul, ca as putea sa iau o pauza de la fotbal, mai ales ca tot ce e rau la ora actuala in sport se anunta a avea din ce in ce mai multa amploare.

    Concret, ca sa stim care e stirea lunii in sport: noul contract al Manchester United cu Adidas – 700 de milioane de lire (saptesutemilioane lire) in 10 sezoane! Despre ce vorbim, ba, aici?!

    • da, stiu, eu nu am cuvinte, eu nu cunosc banii aia, imi tremura mana daca ma apuc sa scriu o astfel de suma, la propriu, cred ca doar sa ma gandesc sa scriu suma si deja tremur tot. vorbim despre un fenomen pe care il percepem gresit, doar dintr-un aspect, cel sportiv adica, aspect care cred ca e ultimul care conteaza

      • Acum 30 de ani, tata zicea că, cu încă 50 de ani în urmă, organizațiile suprastatale (ca să nu le zic masoni, să supăr pe careva) stabileau programe naționale de activități sportive de masă, care să țină ocupate mințile oamenilor sau măcar acea bucățică de minte cu care omul se gândește la scopul și rostul lui pe lume. Si s-au organizat. Spartakiada, Daciada și, la noi, nefericita, criminala mișcare anticulturală „cântarea româniei”. Poate că în lumea modernă nu mai ține genul ăsta de opiu, dar sporturile de masă tot țin, câte-un marș, ceva, tot se organizează.
        Contraargumente există cu duiumul: sportul e sănătos, dezvoltă spiritul de echipă, voința, încrederea în tine, dorința de autodepășire și alte căcaturi d-astea. Io zic că 30 de min. de gimnastică medicală pe covorul din sufragerie sunt suficiente ca să nu ți se pună junghiuri în spate de atâta stat nemișcat la un birou.
        Să te uiți la un meci de fotbal (în caz că-ți place fotbalul și l-ai jucat și tu pe maidan) nu e o crimă. Dar să urli în fața ecranului, să dai cu sticla de bere de podea sau, mai rău, în parbrizul unei mașini parcate nevinovat în spatele blocului, fiindcă au bătut ”ai tăi” sau au încasat-o ”ai lor”, ăsta e semn că ți-e capul mansardă spaniolă. Din păcate, nu se mai poate face nimic. Așa e lumea.

      • contraargumentele alea sunt foarte subtiri. chiar si 20 de minute ajuta si o alergare mica de dimineata, daca vorbim de sanatate. in rest sportul de masa ii ia, cum ai spus si ti, acel putin timp omenirii care ar fi putut face ca ea sa gandeasca la ce dracu exista, ce cauta aici si mai ales de ce traieste in halul asta sporturile de masa mi se par periculoase, ipocrite si inumane, scopul lor e sa distruga. si nimeni adeptii lui multi saraci si prosti. adica exact cei mai usor de prostit. excelent functioneza sporturile de masa. 🙂

Lasă un comentariu