Hidrogen

Inainte de a fi orice, de a fi mici sau mari, medici sau muncitori care nu mai pot indura o zi cu urme de zile de spate, inainte de a fi bogati, saraci, surzi, orbi, prosti, destepti, tupeisti sau timizi, suntem oameni, suntem spirit, suntem pamant si suntem hidrogen.

Omul s-a indepartat de cine este , s-a vandut si se vinde pentru cateva chestii. Am uitat ca suntem doar niste jucatori pe planeta asta, credem ca „imparatim” pamantul si nu ne uitam la ce facem, cat de mult rau se poate face intr-un mod usor. Totul ramane pe pamantul asta pentru cei care vin sa joace aici. Cu ce ne ajuta sa fim asa cum suntem? Nu traim singuri, dar dam impresia ca asta facem in fiecare gest si actiune sau vorba aruncata ca sa raneasca, ca si cum am arunca o setca in apa si apoi sa revenim peste o zi sa culegem ce s-a strans.

Patetici. Sacrificam timp si viata intreaga pentru o casa mai buna, o masina mai nou, o parte dintr-o insula pe un continent uitat undeva prin care sufletul nostru nu respira pentru ca in jur nu sunt oameni dragi cu care sa rezoneze si sa vibreze. In fiecare om e un compus de atomi si vibreaza la orice reactie si se aprinde cand e una calda, pozitiva si care reprezinta acel bine, facut sa te tina pur, dar apoi vine societatea peste noi care ne face sa fim asa, sa calcam in picioare alti oameni pentru a obtine foloase materiale.

Aminteste-ti, daca ai citit pana aici postarea asta, ca e scrisa din ceea ce am trait, am simtit si cum s-a schimbat ea schimbandu-ma pe mine. Folosele materiale au mereu crime in spate. In pretul lor cineva a fost dat afara de la munca, cineva nu si-a mai luat concediu, cineva a murit intr-un accident de munca. Tot ce e material costa o viata de om sau mai multe. Ramane la inima noastra sa vedem daca se merita sau nu, daca suntem dispozitive de conectat la priza, la consum de corpuri materiale, sau suntem hidrogen si incercam mereu sa cautam acel loc micut numai al nostru

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s