Dupa miros sau dupa gust?

Alegeti-va oamenii cu care sa va impartiti timpul si va veti bucura nespus de cum sta el si toarce in inima voastra, acolo unde se cerne cu o sita fina toate caracterele care vor sa va treaca pragul.  Daca cei cu care alegeti sa va impartiti timpul sau cateodata sa le dati din timpul vostru, fara sa credeti ca aveti nevoie de ceva in schimb, pentru ca asta presupune altceva decat ceea ce incerc eu sa creionez aici, sunt cei care v-ar recunoaste starile, scrierile, vorbele sau actiunile dintr-un amestec de o mie, atunci merita sa ii tineti aproape, sa ii intrebati ce mai fac, sa stiti ca ei sunt bine, sau doar sa va uitati din umbra si sa va linistiti stiind/vazand ca ei sunt bine.

Alegerile sunt grele, dar frumoase, Scurte, dar cateodata dureroase. Dar daca dupa ele, totul se linisteste? Devine mai lent, mai gustos, ca tot am in titlu aceasta particula, mai usor, intelegeti cine sunt ceilalti si poate asa intelegeti mai mult si mai bine/clar cine suteti voi in raport cu ei si cat de mult cei din jurul vostru va formeaza/contureaza personalitatea. Dar sunteti dispusi sa va lasati pe mana lor fara sa va uitati peste umar, la fiecare gest, la fiecare cuvant?! Credeti ca ei, daca stiu totul despre voi sau isi pot da seama chiar daca sunt legati la ochii si au urechile astupate, v-ar jigni vroedata personalitatea, prin gand sau prin cuvant sau prin fapta?!

Oferiti un multumesc sincer celor care sunt langa voi dezinteresat. Ei chiar conteaza. Eu le multumesc aici si in privat la fiecare in parte. Nu sunt amabil, doar corect, reactionand corect la o situatie pasiva despre care nu vreau apoi sa aud ca m-a lasat pasiv. Asadar, vedeti cine este in jurul vostru  inainte sa nu mai fie nimeni. Pace in inimile dumneavoastra 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s