De veghe in lanul de nebuni.

Bine ati venit in mijlocul furtunii. Sunt prea multi care nu merita sa traiasca, e o crima ca e o fac in conditii atat de bune, isi permit sa faca pe lideri si oamenii care nu au timp sa caute, sa-si doreasca mai mult decat somn si munca (dar se cred oameni liberi, cum oare sa existi cu nebunia asta in cap), ii cred ca pe cei care detin adevarul despre un oarecare element fara o insemnatate in viata lor, dar tocmai faptul ca nu inteleg ca ei ar trebuie sa se detaseze de asta, sa nu o ia in nume persoanl, ii face sa devina subiecti perfecti capabili de manipulare.

M-am saturat de „insi si inse” ce cred ca li se cuvine respectul doar pentru ca fac parte din cele doua medii, care vor sa fie bolnave, cel academic si media, in toate formele ei, absolut partinitoare si deloc libere, atitudine absolut blamabila si denigrata a celor care poarta nenorocita de zgarda ce arata fix cat de liberi sunt. Si totusi, aceste exemplare se tarasc pe pielea noastra, se hranesc cu prostia noastra, ataca necontenit si inving mereu. Oare fac asta voit sau nu mai stiu care este calea? Cred ca atata puterea asuprea mintii lor, slabe si putrede, are sistemul in care s-au aliniat, incat pot pune semnul egalitatii intre masele de manipulat si ei. Pe ei ii stiti, vin in calitate de analisti, stiu tot despre orice, interesul lor este de nezdruncinat. ei tin cu cetatenii pe care vor sa-i informeze corect. Ca un detaliu corect si de nezdruncinat: multe dintre canalele media nu pot exista daca nu ar fi bani din exterior. Societatea bolnava ne-a invatat ca „banii din exterior” sunt de fapt bani publici care intra prin alt canal, pe ‘usa din spate”, deoseri schimbati in euro, cu diferenta ca nu se foloseste o casa de schimb valutar, ci un partid sau o directie politica. Dar toate astea le stiti deja.

Cel care face pe editorialistul la ziarul care nu-i poate plati salariul din numarul de accesari, se poate verifica, exista trafic.ro si BRAT, e simplu si nu, nu ma refer la cineva anume, ci la „jurnalistii” cu articole de opinie, mai multe decat stiri, reportaje si anchete la un loc, nu dispune de inteligenta, ci doar de puterea de a manipula in directia din care isi ia bani, directie pe care nu ne-o spune, avand nesimtirea oribila de a sustine ca este platita de publicatia pentru care otraveste minti comode si care cer sa fie conduse si manipulate de parca ar cere apa (stiti elementul acela vital pe care nu-l vom pretui la adevarata valoare decat atunci cand vom putea aprinde apa si ea va tine flacara, nu, nu este o gluma, este doar ceea ce va fi in 7-8 ani, dar stiu ca aveti nformatii despre asta, doar ca nu v-a interesat prea mult, desi e in adn-ul poporului care se cere condus) sau ceva de mancare.

Drag popor, imi e atat de bine sa nu mai scriu despre asta si sa scriu lucruri care imi dau forta sa-mi intampin ziua de maine fara mari asteptari, dar macar s-o fac linistit, dar cateodata, ca si in cazul de fata, e greu sa ma abtin. Sa aveti o seara excelenta!!!

Reclame

2 gânduri despre &8222;De veghe in lanul de nebuni.&8221;

  1. Deși sunt absolut de acord cu tine, cu gândurile tale, am o rugă, prietene: revino umpiculeț asupra frazei, frazării, înainte de a publica textul. Ești tare greu de citit când te înfurie subiectul. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s