Pune anunt online. Multi intra sa caute acolo

La ceas de seară am descoperit o aplicație tare tare faină și nu pot să nu îi dedic acest articol redactat și prezentat de subsemnatul cu o jumătate de zâmbet copt in colțul gurii. Fiindcă ne-am mutat cu totul pe internet, fiindcă altceva se pare că nu mai știm să facem sau nu mai ne dorim să facem, fiecare căutare o facem pe Sfântul Google, care ne călăuzește mereu pe calea bună, prin rezultatele relevante pe care le aduce pentru noi prin mila lui mare. Și noi acceptăm, ne considerăm îndreptățiți pentru ca așa am văzut că „se poartă”. N-a fost întotdeauna așa, dar în epoca asta a vitezei si a resurselor tehnologice nelimitate, se pare că nu ne mai gândim. E dreptul nostru. E opțiunea noastră. Doar că nu am obținut-o noi.

În schimb, ne bucurăm să fim cu toții în acest univers infinit al internauților. Ne căutăm și ne găsim. Căutăm și găsim. E oarecum simplu. Dacă se întâmplă să nu găsim, deși e cam grezut de crezut, dar mergem pe linia aceasta, punem anunț online.  Orice putem să spunem, să cerem, sigur cineva ne va răspunde intr-o formă sau alta. Câte nu se caută pe internet, câte-n lună și-n stele și chiar mai mult de atât. Dar sunt sigur că mereu se va găsi ceva care să reprezinte ineditul în ceea ce privește publicarea anunțurilor pe internet.

Aplicația de care vă spuneam mai sus ne ajută foarte mult. Ne oferă posibilitatea de a posta anunțuri online în toate ziarele acestei țării, categorisite excelent după locul în care apar, după tirajul în care apar, plus că au la fel de multe opțiuni care se pot bifa ca un program avansat pentru ultima generație de computere. Dar asta ajută. Și faptul că putem vedea în timp real cât costă ceea ce tocmai am dat spre publicare, precum și aspectul conform căruia anunțul nostru poate apărea în foarte multe site-uri specializate în astfel de chestiuni. Putem să încercăm să gasim ceva de muncă prin metoda asta, putem s-o facem chiar la noi în județ, asta în caz că nu sunteți din capitală unde opțiunile par mai multe și variate, doar că… și oamenii sunt, cu siguranță, mai mulți, mai informați, și de ce să nu recunosc, mai pregătiți, din orice punct de vedere am privi lucrurile. Putem să vindem orice, să cumpărăm orice, să cerem orice fel de serviciu sau orice fel de job, să ne oferim serviciile pentru orice fel de muncă, aici sau  în afară, pentru că se găsesc tot soiul de anunțuri care îndeamnă la plecări în străinătate, la un loc de muncă mai bine plătit acolo în banii de aici.

In loc de concluzie, țin să precizez că eu sunt atehnic. Nu se leagă de mine deloc. Dar, chiar și așa, am reușit să mă „înțeleg”  foarte ușor și foarte repede cu aplicația aceasta care este Utilă , comodă și inteligent realizată din toate punctele de vedere. Puteți să intrați și voi acolo, puneți orice fel de anunț, găsiți ziarul de lângă casă, și așteptați să vi se răspundă. Între timp, eu o să intru să caut acolo, vorba reclamei devenită accesibilă în mintea multora.

Reclame

2 gânduri despre &8222;Pune anunt online. Multi intra sa caute acolo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s