WordPress lucreaza pentru/cu noi!

Da, este sarbatoare la wordpress, s-a schimbat putin. Se presupune ca schimbarile sunt pentru utilizatori, numai ca oamenii atehnici nu ar trebui sa fie desemnati tot utilizatori, ei sunt de umplutura, n-ar trebuie sa beneficeze de nimic, nici sa li se interzica ceva ce apare, o setare, un plugins acolo, pentru ca un gest in zadar, stim ca ei n-or sa se priceapa in veci sa dstinga. Si e greu sa distingi ceva ce tine de it, daca reuseai pana acum nu mai erai aici, nu mai scriai pe blog, doar iti faceai blog, postai doua articole si timp de, atentie, 6 luni intregi blogul de programator tehnic are un numar mareeeee de persoane care intra sa citeasca ceva ce nu prea e. Dar, de la o anumita distanta, nici nu mai conteaza daca e ceva sau nu, conteaza ca a facut cumva ca oamenii sa ajunga acolo. Sigur n-a lucrat cu wordpress-ul si in niciun caz pentru platforma asta, ci doar pentru propriul gust, sa ne exprimam si noi ca plastelina.

Am observat tot mai multa lume care se muta pe blog. Scrie mult, comenteaza, citeste, apreciaza, traieste in interiorul blogului de parca ar fi o bula de aer in care totul pare perfect. Si wordpress stie asta ca un frate mai mare ce pare bun cu toata lumea din jur. Un personaj matur, educat, un adevarat domn, ca sa nu folosesc echivalentul in engleza, care umbla in costum ziua si merge seara devreme la culcare. Desigur, apoi poate sa vina in alt costum, sa-si intre in pielea altui personaj si nimeni sa nu-l recunoasca.

Schimbarile par mareu spre bine. Asa asteptam orice schimbare, cu dorinta de mai bine, in multe dintre cazuri dorinta este egala cu slabiciunea dar nu avem loc tocmai de asta ca sa realizam faptul, deci suntem imperfecti adica oameni si cineva stie asta, asa ca ne loveste, noi vedem, acceptam, induram si apoi ne ducem mai departe. Poate ceva se schimba. Cand se schimba, observa ceilalti. In cazul de fata, ceilalti sunt fix ca wordpress. Se schimba abia cand, poate, s-a schimbat ceva la noi sau a trecut multa vreme de cand trebuia sa se schimbe, nu s-a intamplat nimic, s-a considerat ca o reactie este buna. Este buna??? Asta e intrebarea mea. Sa aveti pace in inimile voastre!

Reclame

9 gânduri despre &8222;WordPress lucreaza pentru/cu noi!&8221;

  1. dacă te referi (și) la noul look pentru editări…nu sunt fan, dar am învățat să supraviețuiesc…Mă enervează setările pentru galeriile foto, în schimb…
    Cât despre schimbări, în general, eu zic că sunt binevenite. ne mai țin în priză. Se numește „evoluție”. Asta, evident, dacă se face un pas înainte și nu înapoi!
    🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s