Bani pe munca de acasă.

Chiar nu era timpul pentru un articol la această oră dar pentru ca așa ceva mi se pare de-a dreptul SCANDALOS, am decis să scriu acum, și mai important decât asta, să vă pun o imagine cu ceea ce mă necăjește Teribil. Este vorba de o ofertă de muncă de acasă de a scrie 1200 de cuvinte pe zi, în fiecare zi a lunii, deci de a scrie lunar 36.000 de cuvinte, în medie, pentru suma colosală de 400 de lei. De parcă 1200 de cuvinte în engleză s-ar produce instant fără să mai fie nevoie de muncă și documentare, fără să mai fie nevoie să ne ascundem nervii când suntem în liberă bătaie de joc. Nu are importanță că anunțul este expirat, fiindcă este așa pentru că s-au găsit mulți aplicanți într-un timp, relativ, scurt.anunt angajare

Am vrut mai demult să vă pun pozele cu anunțuri în care cuvintele erau plătite chiar mai prost decât atât, adică era vorba despre 500 de cuvinte plătite cu 4 lei, cu o apă plată la jumătate de la magazinul din colț. Dacă aș fi vrut o apă plată la orice tip de local sau bar, ar fi trebuit să scriu două articole, deci 1000 de cuvinte pentru care aș fi luat 8 (OPT) lei. Ba am văzut și anunțuri care ofereau pentru articole scrise în fiecare zi suma de 200 de lei lunar, adică o sumă și mai ridicolă, din care puteai să-ți alegi ce factură să plătești, dar niciodată mai mult de una. E drept că nu știu despre ce număr de cuvinte era vorba. Nici nu știu dacă mai contează în situația de față. Ce este important cu adevărat este nivelul la care s-a ajuns în ultima vreme în ceea ce privește plata pentru articolele scrise de acasă, muncite, documentate, alese, traduse. Sper ca diseară să scriu despre cu totul altceva, să am o altă stare de funcționare. O zi bună!

Reclame

15 gânduri despre &8222;Bani pe munca de acasă.&8221;

  1. Nu mai e demult o noutate ca articolele sunt platite prost, dar e bine sa se traga cate un semnal de alarma poate se schimba ceva.
    Articolul tau mi-a amintit de un alt job pe care mi-l doream la un anumit magazin online de fite, unde trebuia sa pun 1000 de produse pe zi cu traducere in engleza, text unic si alte pretentii si pentru toata munca asta as fi castigat suma colosala de 200 lei/luna.

    • e bine sa facem mereu cate o camapanie pe tema asta, toti deodata, nu un articol la zece ani ca asa nimic nu se va schimba. Da, salariul este de 200 de lei pe luna, atat se da, pentru o munca care iti ia timp in draci offff

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s