Declarația de avere

Bună dimineața.

Se făcea că lumea noastră este incompletă, că ea își recunoaște greșelile, că ea caută să-și salveze oamenii din ghearele păcatului de a lua de la alții fără să știe cum arată ei de fapt și dacă mai rămân cu ceva după asta. Nici măcar nu era nevoie de introducerea asta.

Se spune că nu sunt găsiți vinovați cei mari dacă probele nu sunt la fel de mari, dar ele mereu sunt mai mari decât cei ce săvârșesc plus cei ce anchetează, numai că nimeni nu vede, nu știe, ați văzut ce monstră de ignoranță zace în umanitatea putredă. Dacă nu s-ar obosi să-și ascundă fețele pe după sticlă, ne-ar spune că avem dreptate și că cele mai mari dovezi sunt în declarația de avere pentru că atât fizic cât și uman, nu se poată să producă atât, dar ne mint cu dulceața unei grefe după o noapte cu ochii pe sticlă. DE CE? Păi, de ce nu, de fapt, dacă se poate și e atât de ușor să spui că nu e cazul să cercetezi ceea ce arată clar foaia contaminată din titlu. Dar zâmbesc pe sticlă după ce ne pun sare-n ochi cu câte un impostor și pleacă? Dar restul de 1000? Dar restul de 1500 de impostori?

P.s. Nu aveți cumva o cafea bună pentru ziua asta? Parcă toate cafelele seamănă între ele și nu într-un sens bun. Dacă nu aveți treabă pe acasă, veniți cu o cafea. Mulțumiri!!!

4 gânduri despre &8222;Declarația de avere&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s