LOOK TV comentează Prost

De aseară mă gândesc să scriu articolul ăsta, n-am avut timp deloc, multă treabă la mine și toată fără niciun scop. Comentatorii de la Look Tv comentează foarte prost, nu e corect ca ei să facă asta, nu e corect să aibă o așa frumoasă meserie și să-și bage picioarele în ea de treabă, atât la propriu, cât și la figurat, pentru că principala obligație atunci când ești comentator, de sport ori de altceva, deși la altceva se cheamă analist, este să cunoști jucătorii și să nu repeți de trei ori în trei minute aceeași prostie pe care eu o numesc una mare.

Știu că poate nu vă intră salariile de trei luni pentru că audiențele Look Tv sunt și mici și manipulate de Kantar Media, societate care folosește, de exemplu, doar 1000 de people meter pentru 2 milioane de bucureșteni, plus faptul că audiențele mici au speriat reclamele, deci încasările au scăzut, plus că cei care retransmit Look Tv, începând cu capul de afiș, UPC, intră cam în două case din zece de pe teritoriul României, deci e cam imposibil să crească audiențele, plus că, cota de market share e, practic, Inexistentă. Mai știu că la anumite partide, exact ca cea de aseară, cea în cauză mai corect spus, pe segmentul de public care contează în analiza posturilor de televiziune din România, adică pe segmentul de public comercial, pe scurt publicul între 18 și 49 de ani, audiența Look Tv este nulă, mai precis sub 1000 de oameni urmăresc într-un minut acest post de televiziune. Chiar înțeleg și nu, n-am vrut să scriu tot pasajul ăsta dar pe mine mă doare, mă afectează că vă bateți joc de meserie, deci de noi, e adevărat, foarte puțini, care vă urmărim așa cum putem și așa cum ne permitem, mai pe scurt, pe Internet.

E inadmisibil pentru mine, dragă comentatorule plătit, să NU mi-l cunoști pe jucătorul ăsta de Liga I de la o echipă modestă, CSMS Iași, dar chiar și așa asta e ceea ce trebuie să știi TU. Nu trebuie și nu vreau să văd comentatori care spun de trei ori în trei minute că Gabriel Bosoi este Vali Crețu. Chiar nu seamănă și chiar asta e meseria ta, să NU faci gafe de acest gen, să ai idee care dracu e unu și care dracu e altu pentru că face parte din obligațiile de serviciu, cum la un zidar e musai să cunoască diferențele dintre Ceresit CM 11 și Ceresit CT 127. A da, nici ALEXANDRU Coman nu e același cu Mădălin Martin. Deloc, deloc. Sau, dragi comentatori, haideți să facem schimb, vin eu să comentez că se pare că eu chiar știu ce ar trebui să știți voi, fapt pentru care sunteți plătiți, și mergeți voi la cules că e sezonul, doar să nu încurcați frunzele cu porumbul. Ce ziceți, facem târgul?

Reclame

5 gânduri despre &8222;LOOK TV comentează Prost&8221;

  1. Nu sunt un mare fan al postului Look Tv. Nu știu dacă m-am uitat la el de 3-4 ori de când a apărut în grila de programe. Dar nici o televiziune nu este mai brează. Peste tot greșelile sunt omniprezente de la „super OK” la „super excelent”, sau alte năzbâtii dăunătoare. Ştiu ca pe timpul regimului Ceauşescu dacă un prezentator greșea ceva, era obligat să îşi ceară scuze telespectatorilor şi să spună corect cuvântul. Acum avem ceva prezentatori sau animatori ce pot vorbi şi scrie Româneşte? Nu!

  2. Faptul ca ei transmit diviza nationala (sau divizia A) A tras in jos interesul pentru fotbalul intern. Ma uit la Premier, ;a spanioli, la germani etc. Pot chiar vedea echitatie. Nu cred ca rezista 5 ani, cum au anuntat.
    P.S Cu ocazia asta te salut amice, si iti propun un schimb de linkuri, te adaug la in lista mea si invers.Ce zici?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s