Literatura de joi

În Pod la Historia vă invită pe 6 noiembrie, începînd cu ora 19.00 la PoetikA & ProzA, ediţia nr. 20, un eveniment literar care aduce în fața dumneavoastră proză contemporană, în lectura autorilor. Vor citi din cele mai recente apariţii ale lor Gabriel H. Decuble, Andrei Ruse, Theo Anghel, Ana Muşat, Radu Găvan, Alexandru Despina.

Veţi avea ocazia să ascultaţi fragmente din Tu n-ai trăit nimic, de Gabriel Decuble, apărut la editura Cartea Românească, Zaraza, de Andrei Ruse, editat de Polirom, Cum am omorât-o pe Diana, Ana Muşat, editura Karth, Exorcizat, de Radu Găvan, la Cărţile Arven, Vandalii, Alexandru Despina, Editura Herg Benet, Întoarcerea, de Theo Anghel.

După 19 ediţii într-o altă locaţie, PoetikA se relocalizează în Centrul Vechi al Bucureştiului, vizavi de Teatrul de Comedie, pe strada Sf. Dumitru, nr.3, într-un nou decor, În Pod La Historia, o locaţie în care sperăm că literatura promovată de noi va face istorie.

PoetikA este o interfață directă între autori și public, un motiv puternic să redescoperim farmecul literaturii, să familiarizăm sau să educăm publicul, indiferent de vîrstă cu noile canoane, direcții sau avangarde apărute în poetica şi proza românească actuală, să prezentăm autorii consacrați sau să descoperim tinere talente și să le promovăm. Ne așteptăm să ne arătaţi creațiile proprii și să vă autopropuneți pentru edițiile care vor urma.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s