Am 25 de ani și am fire albe

Este aproape ziua în care fac 25 de ani, încetasem într-o vreme să mai cred că ajung până aici, am trecut și peste asta, am fire albe acum, adică de pe la 23 așa, sunt, din punctul meu de vedere, expresia sau forma fizică a stresului. În tot acest timp am avut mereu credința că numărul 13 mă urmărește cu o sete de parcă ar fi dedublarea mea, dar pentru asta un alt articol, acum e târziu sau prea devreme, dar nu mai cred asta, mai degrabă cred că atât am fost capabil să ofer până acum, atât am fost capabil să cred că pot realiza. Eu nu am nimic de trecut lângă acești ani ca lucruri temeinice, palpabile, am doar stări și persoane dragi pe care le-am întâlnit și aici mă numesc norocos.

Momentan trec printr-o perioadă foarte proastă, dar m-am schimbat ceva sau poate mai mult, căci nu mai disper, așa cum o făceam. E adevărat că mă gândesc la non-stop la cine sunt și la de ce sunt pe lumea asta, mă gândesc dacă mă pricep la ceva, dacă am ceva de spus, mă gândesc că disprețuiesc sincer să ajung un oarecare pentru că, în adâncul meu, cred că am multe de scris și, poate, de expus. Mi-am promis că în 2014 voi face trei lucruri importante. Primul s-a realizat prin apariția volumului doi Sunt un gunoi, Sunt un Nimic, al doilea era să realizez un scurtmetraj, ideal pentru care concep, cu o persoană, un scenariu, și pe care voi vrea să îmi pun amprenta cât de mult și să iasă ceva pentru inimă și minte, deopotrivă, iar apoi produsul final va da mâna cu acest blog iar voi, dacă va fi pe placul vostru, îl veți distribui sau îl veți menționa, care pe unde vă trage inima. Ultimul lucru era apariția celui de-al treilea volum care se petrece în acest timp și la care lansarea căruia o să vă bat la cap să ajungeți, adică lansarea volumului Ora de Medicament (OM), a cărui copertă ați văzut-o deja.

În rest, am ceva chestii pe care le vreau, dar ele pe parcurs. În mine, vă spun cu sinceritate, că mă simt BOGAT, am înțeles o sumă de elemente și puținele persoane de care am nevoie că să simt asta. Iar acum, la 25 de ani, cred că încep să gândesc. Vă mulțumesc, așa cum o fac de câte ori am ocazia, că îl citiți pe Ratzone.

Reclame

21 de gânduri despre &8222;Am 25 de ani și am fire albe&8221;

 1. eu am 27. in fiecare an implinesc tot 27 de ani 🙂
  pe masura ce vei avansa cu intrebarile despre cine, de unde si de ce suntem, raspunsurile vor deveni tot mai subtile. si dupa ele nu va fi punct, ci alte intrebari 🙂 cel putin, eu asa simt.
  la multi ani 🙂

 2. La cat mai multi ani plini de inspiratie si ganduri bune! 🙂
  Eu am 29 si nu-mi vine sa cred ca peste cateva luni voi avea 30. Cand a trecut timpul, habar n-am, insa m-am decis sa raman tanara toata viata, desi nu depinde deloc de mine.

  • de a fi asa, multumesc tare frumos
   la multi ani de pe acum cu toate gandurile sincere de bine. nu mai sunt tanar, am fata zbarcita de la stres si altele, am inbatranit si in interior de atatea probleme, recunosc, insa, as mai vrea sa fiu copil

 3. La mulți ani, Ratzone! Dacă aș mai avea io acum 25 de ani, aș ști ce să fac cu ei. Aș ști? Nu cumva aș face fix ce-am făcut când îi aveam? Nu cumva trăim pe un scenaru prestablit? Habar n-am!
  Cert e că firele albe se trag de la genele care ți-au stabilit, la naștere, ce fel de păr vei avea. Să nu care cumva să-ți imaginezi că, cu cât încărunțești mai tare, devii mai înțelept. Mai înțelept devii prin răbdare.

  p.s.: intră pe ivcelnaiv, citește juma de metru și fă-mi favoarea să-mi spui, din punctual tău de vedere al scribului de vers, cum e. Că mie mi se pare o făcătură deșteaptă, dar nu chiar poezie.
  Da chiar că nu mă pricep.
  Și mă mănâncă…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s