NU votez pentru că NU contez

Bună seara,

Pentru toate fețele publice care au intrat în jocul oribil cu puterea lor de manipulare că ei/ele sunt vedete domnule, de baltă, firește, dar ei apar la Tv sau dansează sau cântă sau au fost luptători de duzină, de calibru mic, dar apar să ne dea indicații că noi nu putem gândi pentru noi și nu ne putem prinde în vecii vecilor că ei mănâncă ceva neplăcut cu toată gura iar unii sau unele au o chiar mare pentru că s-au antrenat ani grei pentru așa ceva.

M-am gândit cum să spun sau ce să spun că aș vrea să li se întâmple acestor semi-oameni, acestor semi-mintoși, și cu normă întreagă mincinoși, și am ajuns la concluzia că le urez să trăiască o zi cu atât de puțini bani cu cât trăiesc eu sau cei ca mine pentru că asta cred că e cea mai dureroasă pedeapsă pe care i-o poți da unei semi-vedete care are impresia că mascarada asta merge. Aș vrea să cred că i-ați urât și voi la fel de mult pe un Iftimoaie,Rogoz Dana, Whts s Up, care pentru suma corectă ies să împartă vorbe de prostit.

De mâine viața va fi la fel și toată agitația va fi fost în zadar. De mâine lumea va fi fel, doar că nu veți realiza decât când va fi așa și va fi, firește, prea târziu. De mâine veți plăti rate și impozite mai mult ca de astăzi. La asta trebuie să reflectăm. Mai vreau să le spun celor de la Vunk care au inițiat campania Contez pentru că votez și celor care au susținut asta că poate au de gând să ne susțină Și pe noi când vom fi ajuns la limită și nu vom avea resurse pentru a suporta dările către fraudulosul și fals-numitul Stat, plus faptul că orice ar vinde, I’m not buying, nici acum, nici altădată.

Reflectați la alegerile voastre

Un gând despre &8222;NU votez pentru că NU contez&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s