Cum să faci bani în România

1. Învață să minți și să nu te mai gândești deloc la asta după ce ai făcut-o.

2. Învață-i pe cei din jurul tău că ești împotriva zonei politice după care condu o campanie electorală cu ceea ce ai învățat de la oamenii erau împotrivă.

3. Învață să faci videochat pentru alte țări pe cont propriu.

4. Învață că statul nu există, ci e format doar din oameni de afaceri cu care trebuie să faci legături pe care le vei transforma în afaceri mai apoi.

5. Învață cât se stă la cozi pentru un bilet spre civilizație. Înveți că faci bani dacă înveți că trebuie să pleci. Acum.

6. Învață că textele sunt egale cu zero, dacă nu sunt parte dintr-o campanie de marketing. Vezi de la oamenii de acolo ce înseamnă să scrii și care e prețul corect.

7. Învață să furi oamenii și să le spui în față că n-ai făcut-o. Apoi, eventual, lasă-i să creadă că tu le poți recupera banii. Îi vei avea pe viață la picioare.

8. Învață că poți face bani dacă nu-ți mai consumi timpul, banii și resursele căutând despre asta. Tocmai ai economisit singurii bani pe care îi poți face în România

P.S. Nu există zece pași, nu există posibilitate de a face asta, articolul este o reacție la ideea că ne-am luat țara înapoi, dar nimic nu s-a întâmplat, situațiile care sunt cu adevărat importante pentru noi, nu mai există pentru cei aflați în locuri călduțe. Noi, din frig, trăim în România și o simțim la fiecare pas. Bună ziua.

6 gânduri despre &8222;Cum să faci bani în România&8221;

 1. Este aproape logic că sintagma „ne-am luat țara înapoi” și alte bla bla bla-uri, nu înseamnă că ăsta care a venit acum va face o schimbare peste noapte (micșorări bruște de taxe, creșteri de pensii, de salarii, de alocații etc.). Probabil le va face în timp. Probabil.

  • presedintele nu are treaba cu guvernul, deci, practic, nu poate face nimic in leg cu ce ai spus, poate forma un om care va forma un guvern. s-a vrut sa se creada asta ca poate face, desi, logic, nu are cum, s-a crezut. acum, cica, trebuie sa asteptam schimbarea. deocamdata romania nu are proiect de buget, deci toate sut in aer, presedintele lanseaza carti, investitiile scad in fiecare ora pt ca nu se stie bugetul, presedintele prograeaza un meci de tenis cu simona, leul este mort, presedintele a platit nemteste, 125 de lei de votant, presedintele declara ca : noi PNL-ul, adica fostul PDL vom lua puterea in 2015, pai cum schimbare, cand tu ca presedinte actionezi pt un partid politic?!

   • Sunt multe de spus. Gen, cartea era programata sa fie scoasa acum, inainte de campanie.
    Apoi. El trebuie sa isi faca guvernul pt tot ceea ce am zis eu. Da m-am gandit ca e logic si n-am mai mentionat. Meciul cu Simona.. care e problema ca a acceptat? Trebuie sa dea bine. Sa sustina sportul. Cultura. Educatia. Iar guvernul sa le sponsorizeze si sa le dezvolte.

   • nu.sustine nimic printr-un meci demonstrativ, vine, joaca, face poze, scrie media, vuieste media, optimizeaza pe modestie, poate poate or scapa de datoriile catre stat. sportul se sustine prin investiti in sport, prin alocarea unui buget decent, altfel propaganda

   • Ratzone draga… tocmai asta am zis si eu in comentariul meu!
    Aata e si ideea el sa vina sa faca poze sa sustina moral meciul, iar guvernul sa investeasca. Sa propuna si sa oblige guvernul sa investeasca in sport, in cultura, in educatie… in dezvoltarea noastra ca popor… Iar actualul presedinte se stie de mult ca iubeste tenisul si ciclismul…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s