Imaginile cu noi de nota zece

Ne dorim, fără ca asta să fie un lucru premeditat, să avem imagini cu noi, imagini perfecte care să ne acopere de cele mai multe ori de ceea ce, poate, nu reușim să aducem în viața noastră. Cred că prin asta ni se retușează cele mai mici imperfecțiuni, pentru că noi nu le putem numi decât așa, nu vedem, de fapt, cât de departe ne ducem de ceea ce înseamnă ființa noastră, avem nevoie de o mască de nota zece, avem nevoie să trăim prin asta, să o facem la exterior, pentru că suntem incapabili și, să mă certați dacă am spus ceva nelalocul lui, de a ne place așa cum suntem. Și atunci apelăm la profesioniști. Orgoliul o cere, noi o executăm.

Trăim o altă viață prim imaginile pe care un profesionist le surprinde, plutim în imaginile desprinse parcă din basm. Avem grijă să nu ne lăsam filmați sau fotografiați de un fotograf amator sau de un cameraman amator pentru că ne temem foarte mult pentru imaginea noastră, ne bazăm foarte mult pe ideea că imaginea contează și uităm de ce și pentru ce o facem. Dar nu este nimic, suntem oameni și avem drepturi, avem dreptul la plăceri neasumate, nu o să zăbovim prea mult asupra acestei idei, ci mai degrabă vom pune peste ea o imagine sau un film realizat cu măiestrie, dedicație și pasiune dusă la extrem de echipa de la studio chipurici, despre care am spus cuvintele de mai sus, abia după ce m-am pierdut minute bune în studio-ul lor online, aflat acum la un click distanță și de voi, unde, și acum realizez asta în toată puterea fenomenului explicat, am văzut că imaginea schimbă modul de a privi lucrurile, schimbă toate concepțiile despre asta, schimbă, cumva, oamenii.

Dar asta e de bine, eu sunt cel, oarecum, rău, în ecuația asta, aparent, simplă, în convenția asta, cu noi, în primul rând, în care ne îmbrăcăm în imaginile cu adevărat deosebite și minunate și trăim prin asta cele mai minunate momente pe care le putem avea. Iar dacă nu le putem avea, le punem în imagini. Ce dar absolut minunat. Mă întreb dacă noi, oamenii, suntem, de fapt, capabili să realizăm câte daruri minunate ne bucură spiritul prin această nemăsurabilă fericire surprinsă pe aparatul de filmat mânuit de un profesionist cu pasiune și cu inima deschisă din care, apoi, retrăim ori de câte ori prezentul stă nemișcat în fața noastră, încruntat și plin de ură. Pentru a descoperi din nou imaginea de nota zece, am adăugat un material de studiu realizat de echipa de nota zece.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s