Iarna nemțească în social media

Bună să vă fie inima. Băi, e un mare circ ce se întâmplă acum. Urlă toate statusurile, toate paginile de facebook sponsorizate fără un interes asumat, toate persoanele cu influență (în) social media, despre care vă spun că e o armă periculoasă pentru noi, cei care avem nesimțirea, cumva, grotească de a crede ce ne dictează nouă inima, urlă și nu se mai opresc cum că a iarna la fix, că știe că avem un președinte neamț, doamne câtă prostie. În primul rând, autoritățile au fost prinse, ca de fiecare dată, nepregătite. E o regulă generală, ar trebui scrisă în Constituție. Deci, ce să vezi, până și iarna a venit la fix, se vede schimbarea domnule, e o minune, firește, nemțească.

Oare cine crede asta e cu adevărat bolnav sau bolnav plătit ca să scrie sau să spună asta. O dau cu iarna asta acum și nimeni, sau aproape nimeni, nu mai zice de teroarea de pe bulevarde, de circulația blocată, de străduțe pe care nu se poate circula, dar cine mai dă acum doi bani, alegerile au fost, s-au câștigat, gata acum, pa și la gară.

Dragă Adevărul, nu știu cum faci să exiști, dar nu poți să spui că Iohannis a unit România și să pui asta pe prima pagină de ziua națională. Pentru că el n-a unit, doar a dezbinat și chiar n-a făcut nimic notabil până acum, dar a obosit deja, și-a luat vacanță la Palm Beach.

Deci, băi, a venit iarna românească, oamenii vor muri iarăși de frig, căldura se va scumpi, căldura s-ar putea să se întrerupă pentru că, pe scurt, nu mai sunt bani, iar după mintea mea, este și rolul campaniei electorale montată generos pe umerii noștri, chiar dacă n-am participat la ea, efectiv, pentru care acum va trebui să îndurăm. Frigul este al dracu de românesc, scrieți despre asta, cadavrele de pe la colț de stradă sunt românești, autentice, reală, palpabile, e cazul să mai renunțați la schimbarea de pe buze și să vă uitați pe lângă voi. Nu ne-a unit nimeni, ne-a dezbinat, ne-a cucerit, suntem și mai răi acum, mai afectați de deciziile altora, încât nu mai avem timp să ne gândim la ale noastre. Să fiți deștepți și fără frică.

10 gânduri despre &8222;Iarna nemțească în social media&8221;

  1. „Deci, ce să vezi, până și iarna a venit la fix, se vede schimbarea domnule, e o minune, firește, nemțească.”

    Mai fac ce mai fac şi-mi amintesc de replica asta. E genială !!
    Am zâmbit tare. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s